Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Πότε θα γίνει η βάπτιση της κόρης τους;

Στον Άγιο Δομίνικο υποδέχτηκε πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιανός την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την δέκα μηνών κορούλα τους η οποία θα πάρει το όνομα Βαλέρια – Ασημούλα. Μαμά και κόρη ταξίδεψαν στον εξωτικό ‘Άγιο Δομίνικο προκειμένου να περάσουν μερικές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Ο παρουσιαστής μάλιστα μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με την κορούλα του από το σπίτι που μένουν στον Άγιο Δομίνικο με το χαμόγελο στο πρόσωπό του να μαρτυρά τον ενθουσιασμό του.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού “ΕΓΩ”, η βάπτιση της μικρής προγραμματίζεται να γίνει μετά το τέλος του Survivor προκειμένου ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του να έχουν όσο χρόνο χρειάζονται για να την προετοιμάσουν.

«Θα το βαφτίσουμε το παιδί όταν σηκωθεί και ξεκινήσει να περπατά λίγο. Είναι μακρινά σενάρια αυτά» δήλωσε πριν μερικούς μήνες ο παρουσιαστής. Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου ο Γιώργος Λιανός είχε πει: «Όχι, ποιες εκκλησίες και δημαρχεία; Δεν είμαστε εμείς σε τέτοια φάση. Γιατί λυσσάξατε να μας παντρέψετε;»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου