Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Επενδύει στο ∆ιαδίκτυο ο Όµιλος Βαρδινογιάννη -Με ποιο γνωστό δημοσιογράφο ξεκινά συνεργασία

Το σχέδιο προβλέπει την εξαγορά ή τη συνεργασία υφιστάμενων Μέσων που καταγράφουν αξιοσημείωτη παρουσία στην αναδυόμενη αγορά του Internet

Επέκταση στις νέες τεχνολογίες που προσφέρονται κυρίως μέσω του Διαδικτύου αποφάσισε ο Όμιλος Βαρδινογιάννη.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το προσεχές διάστημα θα εκδηλωθούν διάφορες κινήσεις, οι οποίες θα στοχεύουν στην ενίσχυση της θέσης που κατέχει (ήδη) ο όμιλος στη διαδικτυακή ενημέρωση.

Το σχέδιο προβλέπει την εξαγορά ή τη συνεργασία υφιστάμενων Μέσων που καταγράφουν αξιοσημείωτη παρουσία στην αναδυόμενη αγορά του Internet.

Ήδη ολοκληρώθηκε η είσοδος στο site που είχε δημιουργήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ αναμένονται και άλλες κινήσεις προς την ίδια κατεύθυνση.

Ο Ομιλος Βαρδινογιάννη, μέσω της Star Επενδυτικής Α.Ε., εισήλθε ως στρατηγικός επενδυτής στην εταιρεία Καλές Ιστορίες ΙΚΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής podcast και, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της επενδυτικής εταιρείας, «με το brand pod έχει καταστεί η πρώτη εταιρεία παραγωγής ελληνικών podcast».

Στόχος της συνεργασίας είναι να εμπλουτιστεί το pod.gr και οι διεθνείς πλατφόρμες με τις οποίες συνεργάζεται με νέες πρωτοποριακές παραγωγές ήχου και εικόνας. Στην ΙΚΕ, στην οποία μετέχει ο Σταύρος Θεοδωράκης με ποσοστό 50%, συμμετέχουν επίσης οι Παύλος Τσίμας, Νίκη Λυμπεράκη, Μάγια Τσόκλη, Δημήτρης Καμπουράκης, Βασίλης Παπανδρέου, ΑΝΑΝΤΑ ΙΚΕ και διαχειριστής είναι ο Παναγιώτης Καραμήτσος.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 29/01/2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου