Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor: «Έλυσε» το μυστήριο για τη «βόμβα» που έριξαν Μυριέλλα και Λάμπρος

Ο Σπύρος Μαρίκας σε ρόλο “ντετέκτιβ” προσπαθεί να εξιχνιάσει τα κίνητρα της Μυριέλλας Κουρεντή και του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει αρχίσει να ερευνά το θέμα της «βόμβας» που είχε πετάξει σε προηγούμενο συμβούλιο του Survivor ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και στη συνέχεια τοποθετήθηκε κι η Μυριέλλα Κουρεντή καθώς την αφορούσε.

Ο παίκτης βλέπει ότι πίσω από αυτό υπάρχει σχέδιο από την πλευρά των Διασήμων. «Από χθες με περιτριγυρίζει μια ιδέα. Έχετε αναλογιστεί ότι από τότε που έσκασε η Μυριέλλα αυτήν την περιβόητη βόμβα με την σύμφωνη γνώμη του Λάμπρου, που έχει μια βαρύτητα κι η ίδια δεν πείθει… Μήπως αυτή η υποτιθέμενη βόμβα ήταν σκόπιμη για να μας διαλύσει, να βγει ο Τσακατσούκας υποψήφιος προς αποχώρηση και να σκεφτόμαστε ποιον να βγάλουμε; Από τότε μας πήρε η κάτω βόλτα, ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα κι αφήσαμε πίσω τα αγωνίσματα;»

Ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν η πρώτη φορά που συμφώνησε με το σκεπτικό του Σπύρου ενώ η Σοφιάνα Αβραμάκη δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου