Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mega Γεγονότα: Νέα άνοδος για το κεντρικό δελτίο – Πρωτιά στο μεσημβρινό στα δυναμικά κοινά

«MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: συνεχίζουν σταθερά να κερδίζουν την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού για σφαιρική, αξιόπιστη και έγκαιρη ενημέρωση.

 

Με ανοδική πορεία και αύξηση του αριθμού τηλεθεατών έκλεισε ο πρώτος μήνας του 2022 για το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» που παρουσιάζουν Δευτέρα έως Πέμπτη η Ράνια Τζίμα και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο το Κεντρικό Δελτίο κατέγραψε ποσοστό 12,4% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 12,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Ο αριθμός τηλεθεατών ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο (540.098 τηλεθεατές) ενώ συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα (Δεκέμβριο) καταγράφηκε αύξηση 76.854 τηλεθεατών.

Σε ποσοστιαία αναλογία η αύξηση στις δύο κατηγορίες κοινού καταγράφεται σε 8,8 μονάδες για το σύνολο του κοινού και 17 μονάδες για το δυναμικό κοινό 18-54.

Το μεσημβρινό δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με την Δώρα Αναγνωστοπούλου Δευτέρα με Παρασκευή και την Μαριλένα Γεραντώνη το Σαββατοκύριακο κέρδισε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 14,2% έναντι όλων των δελτίων, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Επιπλέον τον Ιανουάριο καταγράφηκε αύξηση στο δυναμικό κοινό, σε ποσοστιαία βάση της τάξης του 6,8 ενώ στο γενικό σύνολο ο μήνας έκλεισε με ποσοστό 12,6% και ποσοστιαία άνοδο σε σχέση με τον Δεκέμβριο 2,9 μονάδες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου