Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η σύντροφος του Μικρούτσικου του έκανε Instagram και το έμαθε στον αέρα – «Θα την δείρω στο σπίτι»

Λίγο μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου επεφύλασσε μια έκπληξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι η Έλενα, η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, του άνοιξε λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να μένει «παγωτό», καθώς δεν γνώριζε τίποτα και οι συνεργάτες του τον τρόλαραν στον αέρα.

«Θέλω όλοι να πιάσετε όλοι τα κινητά στα χέρια σας. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με αυτό που ανακάλυψα! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε Instagram! Α δεν το ξέρεις;» αποκάλυψε ηΚατερίνα Καινούργιου.

«Παρόλο που είμαι ο γλυκός άνθρωπος θα την δείρω στο σπίτι! Εγώ τα κάνω τα stories; Ο Χριστός και η Παναγία. Δουλειά δεν είχε ο διάολος χάιδευε τα παιδιά του», είπε αρχικά ο ίδιος.

Μετά είχε διάφορες απορίες που του έλυσαν οι συνεργάτες του και η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε τον λογαριασμό του στην κάμερα.

Μετά είχε διάφορες απορίες που του έλυσαν οι συνεργάτες του και η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε τον λογαριασμό του στην κάμερα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου