Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Survivor

Ποιος φεύγει από το Survivor αυτή την εβδομάδα;

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor για αυτήν την εβδομάδα είναι μόνο Μαχητές. Στο δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας για να καθοριστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, κλήθηκαν οι Μαχητές για δεύτερη φορά κατά σειρά ως ηττημένοι της βραδιάς, να αποφασίσουν για τους επόμενους δύο υποψήφιους.

Η ομάδα δεν κατόρθωσε να κατοχυρώσει την πολυπόθητη νίκη κι έπρεπε να βγάλει στον τάκο τους παίκτες που θεωρεί πως πρέπει να αποχωρήσουν από το Survivor αυτήν την εβδομάδα. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την Κυριακή ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε συγκεντρώσει τα πυρά όλων των συμπαικτών του.

Η χθεσινή ψηφοφορία έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Έπειτα τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Ο ίδιος τελικά επέλεξε να δώσει ως υποψήφια την Άσπα Πρεδάρη.

Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor είναι αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Κατσαούνης, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Άσπα Πρεδάρη.

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα;

Τα spoiler που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής, φαίνεται να μοιράζονται ανάμεσα σε δύο παίκτες. Η Άσπα Πρεδάρη, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, θα είναι μάλλον αυτή που δεν θα καταφέρει να συνεχίσει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες λένε πως είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αυτός που θα αποχωρήσει.

Αν και ο Γιώργος Κατσαούνης μοιάζει να εξασφαλίζει για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα την παραμονή του στο παιχνίδι, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια ανατροπή. Σε κάθε περίπτωση, την οριστική απάντηση θα την έχουμε το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου