Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Η βαριά κατηγορία για την μητέρα της και η ανάρτηση που διέγραψε (Φώτο)

μπρίτνεϊ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυπτε πως η μητέρα της βρισκόταν πίσω από την ιδέα της κηδεμονίας της.

Η αποκάλυψη αυτή ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα, μιας και ο πατέρας της θεωρούνταν υπεύθυνος για την 13χρονη κηδεμονία της τραγουδίστριας.

Όπως αποκάλυψε η Μπρίτνεϊ σε ανάρτησή της στο Instagram, την οποία μάλιστα διέγραψε άμεσα, «ο πατέρας της δεν είναι τόσο έξυπνος για να σκεφτεί μία τέτοια συνθήκη».

«Η μητέρα μου υποτίθεται πως ανησυχεί και μου λέει συνεχώς πως φέρομαι περίεργα ή με ρωτάει τι συμβαίνει μαζί μου. Οπότε, ας σας πω. Είμαι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, χάρηκα που σας γνωρίζω. Ξέρετε, ήμουν 13 χρόνια σε μία φυλακή και είναι λογικό. Όλο αυτό ξεκίνησε σαν οικογενειακή υπόθεση, όμως πλέον δεν είναι. Σήμερα γεννήθηκα ξανά», αναφέρει αρχικά.

Στην συνέχεια, εξηγεί πώς έχει η πραγματική κατάσταση: «Μπορεί ο πατέρας μου να ξεκίνησε την κηδεμονία μου, όμως αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως ήταν η μητέρα μου που του έδωσε την ιδέα. Αυτά τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω. Μυστικά μου κατέστρεψε την ζωή. Οπότε παρακαλώ πολύ να μην με ρωτάει τι συμβαίνει και τι πάει λάθος μαζί μου. Ξέρει ακριβώς τι μου συνέβη. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ τόσο έξυπνος για να σκεφτεί το σχέδιο της κηδεμονίας μου. Αλλά σήμερα, ξεκινάει μια νέα ζωή για μένα».

Yπονοούμενα για την μητέρα της άφησε και σε Instagram story το οποίο αργότερα και διέγραψε:

«Το πιο επικίνδυνο ζώο είναι μία σιωπηλή, χαμογελαστή γυναίκα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου