Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

To 13ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής “Επί του… Περιστυλίου”

Στο 13ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής, ο απολογισμός του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου από τον Ιούλιο 2019 έως τον Δεκέμβριο 2020.

 

Στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο επικεντρώνεται το νέο 13ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής “Επί του… Περιστυλίου”.

 

Ειδικότερα, καταγράφεται το χρονικό διάστημα Ιούλιος 2019 – Δεκέμβριος 2020, με τις εργασίες της Βουλής σε μεγάλο μέρος τους να διεξάγονται υπό τις ειδικές συνθήκες που επέβαλε και συνεχίζει να επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού.

 

Ιδιαίτερη έμφαση στο 13ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού δίδεται στην παρουσίαση των προφορικών μέσων του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, δηλαδή των συζητήσεων σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, των Επερωτήσεων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, καθώς και όλων των Επίκαιρων Ερωτήσεων των βουλευτών που συζητήθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής τη συγκεκριμένη περίοδο.

 

Ειδικότερα καταγράφονται :

Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με παρουσία των αρχηγών των κομμάτων έως 15/01/2021.

Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν για όλα τα στάδια για τη διαδικασία παραπομπής του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν για τις Επερωτήσεις που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν για τις Επίκαιρες Ερωτήσεις των βουλευτών όλων των κομμάτων, αλφαβητικά ανά υπουργείο.

Η καταγραφή των προφορικών μέσων Κοινοβουλευτικού Ελέγχου συνοδεύεται με τους ανάλογους ηλεκτρονικούς συνδέσμους που παραπέμπουν στα αντίστοιχα πρακτικά και τα βίντεο των συζητήσεων.

 

Τέλος, η παρουσίαση περιλαμβάνει και όλα τα συναφή στατιστικά στοιχεία σε παραστατικά γραφήματα, από τα οποία προκύπτουν χρήσιμα πολιτικά συμπεράσματα.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά το 13ο ηλεκτρονικό περιοδικό της Βουλής των Ελλήνων

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου