Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

 

Είμαστε όμως με το ζωνάρι έτοιμο λυμένο για καυγά! Ας πάρουμε την περίπτωση της Ιωάννας Μάνδρου. Έμπειρη δημοσιογράφος, αστέρι στο δικαστικό. Την ξεσκίσατε. Γιατί; Διότι εν τη ρύμη του λόγου είπε κάτι που δεν ακούστηκε όπως το εννοούσε. Δεν θα την υπερασπιζόμουν αν δεν ήμουν σίγουρη. Η Ιωάννα δεν είναι Πορτοσάλτε ας πούμε που λες ωχ μάνα μου τι είπε πάλι…..

 

Και ούτε είχε σκοπό να ανοίξει μάζες ταξικές και αλλα τόσα που την κατηγορείτε. Δεν της βγήκε η κουβέντα. Ζωντανός λόγος λίγο μπερδεμένος. Αλλά χωρίς πρόθεση. Αυτό κρατήστε….

 

Μου λέει κάποιος, τι μπερδεύεσαι θα τα ακούσεις και εσύ. Ας τα ακούσω. Έναν συνάδελφο που τον γνωρίζω 30 χρόνια μπορώ να ξέρω ότι αλλα εννοούσε…

 

Ας πάμε τώρα στην ωραία περίπτωση που λέγεται ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης. Εδώ ό,τι λέει το εννοεί ο τύπος. Μας εξήγησε ότι ο μισθός του είναι 25.000 το μήνα και πως δε καταλαβαίνει αφού είναι ηθοποιός τον ελεύθερο χρόνο του να μη τον διαθέτει όπου νομίζει. Είπε μάλιστα γιατί ένας πατέρας βλέπει τα παιδιά του; Και εγώ κάνω τηλεπαιχνίδια . Τι πληρώνουμε ρε φίλε….

 

Και μια ερώτηση κρίσεις. Τα εισιτήρια που πηγαινοέρχεται για να γράφει το τηλεπαιχνίδι είναι από τα δωρεάν της Ευρωβουλής η τα πληρώνει ως θα έπρεπε από την αμοιβή του;

 

Ακούστε αύριο την εκπομπή Αυτή η μάσκα μένει. Η Σμαράγδα Καρύδη μας μιλά για το ένα εκατομμύριο γιεν που είναι 8.000 ευρώ και γενικά για το νέο τηλεπαιχνίδι του Μέγκα που ξεκινά τη Δευτέρα…ούτε γιεν δε μας έδωσε. Το καταγγέλλω …

 

Τι άλλο έχει η εκπομπή; Συνέντευξη με τον Λευτέρη Χαρίτο τον σκηνοθέτη των άγριων μελισσών διότι με όσα συμβαίνουν στο σήριαλ εμείς μια χαρά περνάμε…..ο Μιλτιάδης στο ψυχιατρείο , ο Παναγιώτης μετανάστης στην Αμερική, η Δρόσω στην Τρούμπα, η Ελένη στα χέρια του διευθυντή των φυλακών…,εμείς τι; Ένα κορωνοϊο….

 

Η πληροφορία που έχω είναι ότι η σεναριογράφος των άγριων μελισσών και η ομάδα της οδεύει προς το Μεγκα με αποκλειστική συνεργασία από την νέα χρονια φυσικά. Στα σκαριά υπάρχει έτοιμο αστυνομικό σήριαλ με τίτλο «απόδειξη ζωής « που έχει να κάνει με μια απαγωγή. Αν ο πληροφοριοδότης μου κάνει λάθος…. χάρηκα που σας γνώρισα!

 

Σύσκεψη έγινε στον Άλφα με θέμα τις σχέσεις του πιο αγαπημένου ζευγαριού του καναλιού. Της Ελεωνόρας και του Νίκου. Στα μάτια κοιτάζονται . Πως θα τα βγάλει ο ένας του άλλου…(λέμε τώρα, μη το πάρετε σαν τη Μάνδρου)….

 

Μη τη δείτε να γυρίζει βράδυ στα παλιά καλά λημέρια που τα άφησε για να κάνει 7%…

 

Γενικά όλα τα κανάλια στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων την ιστορική μέρα που η ΧΑ μπήκε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Με το καλό και στη φυλακή….

 

Και μ άρεσε που ένα νεαρό κορίτσι φόρεσε μια μπλούζα που έλεγε «σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ». Άλλος δε το σκέφτηκε….

 

Τη Νατάσας Μποφίλιου έχει καλεσμένη ο Νίκος Χατζηνικολάου τη Δευτέρα στο Ενώπιος ενωπίω με τη μουσική. Καλλιτέχνη για καλλιτέχνη δε θα αφήσει φέτος…..

 

Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά, θα τα ζήσουμε, φέτος, στην ΕΡΤ, μέσα από τη σειρά εποχής της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στις 22:00, και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Να το δούμε αυτό….

 

Απόψε έχω αγώνα. ΠΑΟ – Θρύλος στην Ευρωλίγκα. Στις 9 . Αλλά χωρίς θεατές ,σουβλάκι χωρίς τζατζίκι….

 

Και μετά το γυρίζω γιατί … έφυγες και ζω με όσα αγαπήσαμε. Τόσα σ αγαπώ και ούτε ένα δε κρατήσαμε! Παλιοχαρακτήρες κύριε Πλούταρχε….,

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου