Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1: Δυναμικό πρόγραμμα και το Σαββατοκύριακο

Φρέσκο, δυναμικό και άκρως ενδιαφέρον είναι το πρόγραμμα του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1 FM και το Σαββατοκύριακο. Δίπλα στις αγαπημένες σας φωνές όλων αυτών των χρόνων προστίθενται νέοι συνάδελφοι, που δίνουν το δικό τους στίγμα στα ραντεβού με το ραδιόφωνο του μεγάλου λιμανιού.

 

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου και της Κυριακής σάς κρατούν συντροφιά οι μοναδικές, πολυαγαπημένες εκπομπές του Ανδρέα Μαζαράκη, με πολλή μουσική και ωραίες ιστορίες, έως τις 6 το πρωί, οπότε έρχεται ο Τηλέμαχος Σαντοριναίος με την «Πρωινή πτήση».

 

Στις 8 και για τρεις ολόκληρες ώρες το δημοσιογραφικό δίδυμο των Σωτήρη Ξενάκη – Μπάγιας Αντωνοπούλου έρχεται με το πιο έγκυρο ενημερωτικό νπρωινό του Σαββατοκύριακου. Τα «Παρα-Πρωινά» ήρθαν για να γίνουν η πιο αγαπημένη μας συνήθεια. Ακολουθεί 11 με 1 η εγγύηση που λέγεται «Αντώνης Κοκορίκος» με την εκπομπή «Σε γνωρίζω από την κόψη», ενώ για μία ώρα έρχεται η σειρά των Χρήστου Μυτιλινιούκαι Χαράς Ξάνθη με το «Blackout».

 

Ο Τηλέμαχος Σαντοριναίος επιστρέφει στις 2 το μεσημέρι με το «Μαγκαζίνο», ενώ στις 3 ακριβώς του Σαββάτου οι λάτρεις των τροχών βρίσκουν το στέκι τους στα FM με τον Βαγγέλη Κιούση και το «Motor One». Η μοναδική Ολγα Λασκαράτου ανοίγει από τις 4 έως τις 6 «Ενα παράθυρο στη θάλασσα», για να τη διαδεχθεί μία από τις πλέον εμβληματικές φωνές των ερτζιανών. Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος αποκαλύπτει τα μυστικά mτης «Μικρής μας πόλης».

 

Από τις 9 έως τις 12 τα μεσάνυχτα, ο Αντώνης Πρέκας μάς διηγείται με τον mμοναδικό του τρόπο τα «Ημερολόγια καταστρώματος».

 

Κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 3 οι φανατικοίτης«Ελληνοφρένειας» θα έχουν τη mχαρά να ακούνε τα highlights των mΘύμιου Καλαμούκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου