Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Με ραγδαίες εξελίξεις θα ξεκινήσει η πρώτη εβδομάδα των «Άγριων Μελισσών» από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στις 22.00.

Η Θεοδοσία σοκαρισμένη απ’ τις αποδείξεις που βρήκε για το φόνο του Σέργιου σκέφτεται ποια θα είναι η
επόμενη κίνησή της, όταν η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της θα αλλάξει γι’ ακόμα μια φορά τα δεδομένα. Η Ασημίνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό» της, χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελένη και τον Νικηφόρο.

 

Ο Νέστορας με τη βοήθεια του Προύσαλη βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το ποιος είναι ο Κυπραίος. Η
Δρόσω αποφασίζει να φύγει απ’ τη «φυλακή» της… Η ανάγκη όμως να ξαναδεί το παιδί της θα φέρει νέες εντάσεις με την Ασημίνα.

 

Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος, καταρρακωμένος απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη. Η μητέρα της Θεοδοσίας δείχνει αποφασισμένη να μην επιτρέψει το διαζύγιο με τον Λάμπρο και οι συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια κορυφώνονται.

 

Ο Λάμπρος φοβάται πως ο Γιάννος έχει αφήσει στοιχεία για το θάνατο του Σέργιου και προειδοποιεί την Ελένη. Μόνο που κανείς τους δεν ξέρει πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Η Καλλιόπη συναντά την Ελένη και την κατηγορεί για τη δυστυχία της κόρης της, ενώ η τελευταία κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια να μην της απαντήσει.

 

Ο Λάμπρος ζητάει από την Ελένη να γίνει γυναίκα του, μόλις πάρει το διαζύγιο στα χέρια του, μόνο που η επίσκεψη της Θεοδοσίας, λίγο αργότερα, θα ανατρέψει τα πάντα.

 

Η Θεοδοσία προειδοποιεί την Ελένη πως θα καταδώσει την ίδια και τις αδερφές της για το φόνο του Σέργιου και η Ελένη αναγκάζεται να προχωρήσει σε μια συμφωνία μαζί της. Ο Νικηφόρος δεν δέχεται να δώσει στον Μιλτιάδη τα στοιχεία που μπορούν να καταστρέψουν ολοσχερώς τον Δούκα, ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να πάρει απ’ το γέροντα Νικόδημο τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την απιστία της Μυρσίνης και έπειτα την εκβιάζει μ’ ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να το σκάσει απ’ το Διαφάνι.

 

Η επόμενη μέρα βρίσκει όλο το χωριό σε κλίμα χαράς και γλεντιού λόγω του ετήσιου καλοκαιρινού πανηγυριού τους. Το γιορτινό κλίμα όμως θα χαλάσει όταν εξαφανίζεται ο μικρός γιος τουΤόλλια, αλλά και από μια μεγάλη αποκάλυψη που θα αλλάξει τα πάντα…

 

Η ώρα μηδέν για τις αδερφές Σταμίρη έφτασε….

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου