Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιάννης Βαρδής: «Ο χρόνος σταµάτησε εκείνο το ξηµέρωµα στις 6»

Έξι χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που πέθανε ο Αντώνης Βαρδής, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

 

Ο γιος του Γιάννης Βαρδής έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια συγκινητική ανάρτηση, με αφορμή αυτή τη θλιβερή επέτειο: «6 χρόνια μπαμπά. 6 χρόνια που είναι σαν χτες. Όταν φεύγει κάποιος δεν ορίζεται πλέον ο χρόνος. Ή μάλλον σταματήσει ο χρόνος. Παύει να υπάρχει. Και για μένα αν και προχώρησα και πάτησα στα πόδια μου, αν και έκανα μια υπεροχή οικογένεια που τους λατρεύω…, ο χρόνος σταμάτησε εκεί. Εκείνο το ξημέρωμα στις 6. Σ’ αγαπάω. Δεν σε ξεχνάω ποτέ», έγραψε στη λεζάντα ο Γιάννης Βαρδής.

 

Ο Αντώνης Βαρδής πέθανε το 2014. Το 2013 είχε διαγνωστεί με καρκινικό όγκο στο κεφάλι και ξεκίνησε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά τις θεραπείες που ακολούθησε, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία, μετά την οποία υπήρξαν ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του. Παρ’ όλα αυτά η υγεία του γρήγορα επιδεινώθηκε καθώς η δεξιά πλευρά του παρέλυσε και δεν ήταν σε θέση να περπατήσει, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε προβλήματα με τον οισοφάγο του.

 

Έπειτα ακολούθησε ειδικές θεραπείες και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του και άτομα από το στενό του περιβάλλον. Απεβίωσε στις 2 Σεπτεμβρίου 2014.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 3/9/2020

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου