Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το Πρωϊνό: Οι νέοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Για τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, με την παρουσιάστρια να επιστρέφει με ανανεωμένη ομάδα συνεργατών και φρέσκες ενότητες που στοχεύουν στην άνοδο της τηλεθέασης.

 

Σε ό,τι αφορά στο πάνελ, ο μόνος «παλιός» που συνεχίζει και φέτος είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την 8η σεζόν του «Πρωινού» να αποδεικνύεται ανατρεπτική.

 

«Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη θα έχει δίπλα της, για ακόμα μια χρονιά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά είναι τα νέα πρόσωπα που συμπληρώνουν την ομάδα. Όλοι μαζί θα σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση, θετική ενέργεια και πολύ χιούμορ.

 

Με την εμπειρία και το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, ο Βαγγέλης Περρής μπαίνει στην παρέα του «Πρωινού» και φέρνει ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες, άλλες φορές όχι και τόσο… Επειδή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο Αλέξης Μίχας θα μας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν μπροστά – αλλά κυρίως πίσω – από τις κάμερες με αποκλειστικά ρεπορτάζ.

 

Στην πιο ευχάριστη πρωινή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, θα είναι και η Άννα Μαρία Μπαρού, δίνοντας πρωτότυπες ιδέες για food styling και εντυπωσιακές προτάσεις για κάθε περίσταση.

 

Επειδή «Πρωινό» χωρίς γαστρονομικές προτάσεις δε γίνεται, φέτος το πλατό θα γεμίζει όμορφες μυρωδιές από τις δημιουργίες του Πέτρου Συρίγου, ο οποίος θα μοιράζεται γευστικές συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε στην κουζίνα μας.

 

Όπως πάντα, η Λίτσα Πατέρα θα είναι κοντά μας με τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο, o Χρήστος Νέζος θα μας ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς και νέες δοκιμασίες, μέσα από ζωντανές συνδέσεις, και ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, για ακόμη μια χρονιά, θα μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να ομορφύνουμε το σπίτι μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

 

Να σημειωθεί πως το «Πρωινό» ουσιαστικά «ανοίγει» το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού.

πηγή: dailymedia.com.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου