Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

OPEN: Νέες απολύσεις δηµοσιογράφων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απολύσεων στο Open, με στόχο την περαιτέρω μείωση του λειτουργικού κόστους του καναλιού, αλλά και τον πλήρη έλεγχο του τομέα ενημέρωσης από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος φαίνεται πως επιθυμεί να αποδομήσει κυριολεκτικά τους πυρήνες του προκατόχου του, Δημήτρη Μιχαλέλη, και κυρίως τα στελέχη που συνδέθηκαν άρρηκτα μαζί του.

 

Φυσικά, τις αποφάσεις αυτές επιβάλλει και το θολό τοπίο που επικρατεί γύρω από το μπάτζετ της νέας σεζόν, καθώς η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην οποία προχώρησε πριν από λίγο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης επί της ουσίας καλύπτει τις τρέχουσες υποχρεώσεις και τα ουκ ολίγα ανοίγματα του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας. Στα μέσα της εβδομάδας ανακοινώθηκαν οι απολύσεις των άλλοτε αρχισυντακτών της πρωινής ζώνης Μαρίας Παύλου και Αλέκου Βασιλόπουλου, καθώς και των δημοσιογράφων Βαγγέλη Παπαδόπουλου και Σωτήρη Μπολάκη.

 

Την ίδια ώρα, πέραν των ενημερωτικών εκπομπών που έχουν «κλειδώσει» για χάρη του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, που σε αυτήν τη φάση φαίνεται να έχει καθιερώσει τους δικούς του κανόνες στην ενημέρωση, σε όλα τα υπόλοιπα μέτωπα υπάρχει πλήρης στασιμότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και στη μυθοπλασία, όπου
υπήρχε σκέψη να πλασαριστεί ένα σίριαλ αντίστοιχο με το «Κόκκινο ποτάμι», το οποίο αποτέλεσε το σημαντικότερο προϊόν του Open την προηγούμενη σεζόν, μέχρι στιγμής επικρατεί πλήρης ρευστότητα.

 

Εξαίρεση συνιστούν οι παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη, με ναυαρχίδα το «Just the two of us», ο νέος κύκλος του οποίου θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, ενώ και σε αυτή την περίπτωση δεν λείπουν οι διαφωνίες σχετικά με σοβαρά διαδικαστικά ζητήματα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου