Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βαρύ κλίµα και στα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ για τον Παππά

Αρνητικό εξακολουθεί να είναι το κλίμα εσωκομματικά για τον Νίκο Παππά, υπό το βάρος των τελευταίων αποκαλύψεων. Στον «πρωινό καφέ» που πραγματοποιήθηκε στην Κουμουνδούρου τις προηγούμενες ημέρες οι σύντροφοι του πρώην υπουργού τον έστησαν στη γωνία και του ζήτησαν να βγει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να μην εξαφανίζεται από τα ΜΜΕ.

 

Πολλώ δε μάλλον από τα φίλα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ. Το κακό είναι ότι κάποια εξ αυτών τα έχουν… μαζεμένα
στον πρώην υπουργό Επικρατείας, χρεώνοντάς του επιδεικτική αδιαφορία μετά τις κάλπες της 7ης Ιουλίου και ξεκάθαρα προνομιακή μεταχείριση στο «Documento» του Κώστα Βαξεβάνη. Στο πλαίσιο αυτό, το πάλαι ποτέ δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα θεωρεί πως οι καιροί και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπό του δεν προσφέρονται για τέτοιου είδους ανοίγματα.

 

Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει αντίστοιχη διάθεση υποστήριξης του Παππά και σχετικών παρεμβάσεων στα εν λόγω φιλοΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ από την πλευρά ορισμένων άλλων κομβικών παικτών στο προεδρικό σύστημα της Κουμουνδούρου, γεγονός που έχει προβληματίσει εντόνως τον πρώην πανίσχυρο υπουργό. Βλέπετε, εδώ ισχύει το ρητό ότι κοιμάσαι όπως… στρώσεις

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου