MediaNews

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Ολοκληρώνεται πολύ σύντομα σημαντικό Deal που αφορά την πώληση μεγάλου ομίλου

 

-Με αγωγή απαντά στα δημοσιεύματα του Κώστα Βαξεβάνη ο Νίκος Ευαγγελάτος του Newsit

 

-Σκέψεις για εκτυπωτική μονάδα κάνει ο επιχειρηματίας Αλέξης Αποστολόπουλος, ο οποίος διαθέτει μακρά εμπειρία στον χώρο της βιβλιοδεσίας.

 

-Τη EuroLeague, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στον χώρο του μπάσκετ, θα απολαμβάνετε αποκλειστικά μέχρι το 2023 από τα κανάλια Novasports.

 

-Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί η ΕΣΗΕΑ τους εργαζομένους στον Ομιλο Φιλιππάκη («Δημοκρατία», «Εστία» και «Εspresso»), για να βρεθεί κάποια λύση
σε σχέση με τα σοβαρά προβλήματα καθυστερήσεων στη μισθοδοσία των εργαζομένων στις παραπάνω εφημερίδες.

 

-Με απόφαση που έλαβε ο γενικός διευθυντής προγράμματος Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, η Ευγενία Βαφάκου τοποθετείται στη θέση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Προγράμματος της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ Α.Ε.

 

-Την αντίδραση μεγαλοκαναλάρχη προκάλεσε η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να απορρίψει σε πρώτη φάση την αίτηση δανείου που κατέθεσε.

 

-∆εδοµένη είναι πλέον η παραµονή του Γρηγόρη Αρναούτoγλου στην πολυθρόνα του «The 2night show» στον ΑΝΤ1.

 

-Ο Νίκος Ξυδάκης αναλαµβάνει τη διεύθυνση του σταθµού «Στο Κόκκινο», αντί του Νίκου Σβέρκου, σε µια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για το κοµµατικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

-Μπορεί να αποχώρησε από τον Real ωστόσο η Σεμίνα Διγενή φέρεται να έχει κλείσει ήδη με την ΕΡΤ

 

Από τον Οκτώβριο η EΡT θα παρουσιάσει την καινούργια σειρά, «Τα καλύτερά µας χρόνια», στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Μελέτης Ηλίας, η Κατερίνα
Παπουτσάκη και η Υβόννη Μαλτέζου

 

-Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Τάσος Τεργιάκης, βάζει πλώρη για τη νέα καθηµερινή εκποµπή που θα παρουσιάζει στον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη.

 

-Η µπύρα Αλφα παρουσιάζει φέτος τη νέα της ταινία «Ποιος σου έµαθε το καλοκαίρι;», µε την υπογραφή της Soho Square.

 

-ΣΚΑΪ και Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν δώσει τα χέρια και στη µεταξύ τους συµφωνία περιλαµβάνεται και νέος κύκλος «Survivor» για τις αρχές του νέου έτους, όχι όµως µε κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά µε δοκιµασµένη συνταγή Μαχητών-∆ιασήµων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version