MediaNews

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

-Φημολογείται ότι ο Ιβάν μπαίνει με 15% στον ΣΚΑΪ και ο Αλαφούζος αναλαμβάνει το management του Open

 

-Επέκταση της δραστηριότητας της στις εκτυπώσεις σχεδιάζει η Νίκη Εκδοτική των αδελφών Σμυρνιωτάκη

 

-Σε πολύ καλό επίπεδο κινείται εδώ και αρκετό διάστημα η συνεργασία της Νίκης Εκδοτικής ντων Αδελφών Σμυρνιωτάκη με την «Καθημερινή» του Θέμη Αλαφούζου.

 

– Στο δυναμικό του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1 εντάσσεται ο καλός οικονομικός συντάκτης Σταμάτης Ζαχαρός. Ο συνάδελφος θα παρουσιάζει νεκπομπή με πρόσωπο-έκπληξη.

 

– Αυξημένη είναι η επιχορήγηση του Δήμου Αθηναίων προς τη δημοτική εταιρεία του, «Αθήνα» 9,84, για το 2020, όπως προκύπτει από το τροποποιημένο Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης, το οποίο εγκρίθηκε μετά την αναθεώρηση του προϋπολογισμού.

 

– Συνεργασία με τους ανθρώπους της «Ομάδας Αλήθειας» ξεκινά το προσεχές διάστημα ο όμιλος των «Παραπολιτικών». Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τα διαδικτυακά σχέδια, υπάρχουν σκέψεις και για ένα μοντέρνο προϊόν, το οποίο θα κάνει από τον Σεπτέμβριο πρεμιέρα στα ερτζιανά.

 

– Από σήμερα και κάθε δεύτερο Σάββατο στις 14.00, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Κλειώ Νικολάου θα μας ενημερώνουν από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 για ό,τι «Συμβαίνει στην Ευρώπη».

 

-Ο Alpha έδωσε το «πράσινο φως» για τη συνέχεια της πετυχηµένης σειράς «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» και τη νέα σεζόν.

 

-Η  Φαίη Σκορδά με το  «Πρωϊνό» ρίχνει αυλαία για αυτή τη σεζόν στις 3 Ιουλίου. Καλεσμένος θα είναι ο Διονύσης Σχοινάς

 

-H Wind σε συνεργασία µε το υπουργείο Υγείας προχώρησε στην υλοποίηση ενός σηµαντικού έργου, αναλαµβάνοντας να εξοπλίσει µε δωρεάν Wi-Fi όλα τα κτίρια του νοσοκοµείου «Σωτηρία».

 

-Ανανέωσε τη συνεργασία του µε τον Alpha ο ∆ήµος Βερύκιος, όπως έγινε γνωστό πριν από µερικές ηµέρες

 

-H ∆ούκισσα Νοµικού ακούγεται έντονα για την παρουσίαση του «Makeover Show», που ετοιµάζει ο ΣΚΑΪ.

 

-Πολύ κοντά σε συµφωνία µε τον Νίκο Κοκλώνη βρίσκεται το Open, προκειµένου ο επιχειρηµατίας να αναλάβει κατ΄ αποκλειστικότητα τις παραγωγές του σταθµού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version