Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

OPEN: Απολύσεις µε εντολή Παναγιωτόπουλου και σφραγίδα Σαββίδη

Πογκρόμ απολύσεων πληροφορούμαστε ότι ετοιμάζεται για το επόμενο δίμηνο στο Open, με εισήγηση Χρήστου Παναγιωτόπουλου  και προφανώς τη σφραγίδα Σαββίδη και αφού λήξουν οι υποχρεώσεις που συνεπάγεται η χρήση οικονομικών μέτρων για τον κορονοϊό.

 

Βέβαια, δεν κινδυνεύουν όλοι ή, για την ακρίβεια, όλοι πλην αυτών που ήταν φίλοι από τα παλιά του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ονειρεύεται να φέρει και άλλους του πρώην Mega. Το κλίμα πάντως έχει αρχίσει ήδη να καλλιεργείται με τη δημιουργία συνθηκών αντιπαλότητας μεταξύ των μεγκαλίσιους και των υπόλοιπων δημοσιογράφων, ενώ στο κοντρόλ έχει αρχίσει να γίνεται της κακομοίρας.

 

 

Πρόγραμμα πάντως δεν υπάρχει και ο διευθυντής προγράμματος, ως αναμενόταν, αναχώρησε από το κανάλι. Κατά τα λοιπά, την περασμένη εβδομάδα «γύρισαν»
άρον-άρον στο κανάλι πολλοί εργαζόμενοι και τα μέτρα για την πρόληψη του κορονοϊού πήγαν περίπατο. Κι αυτό ιδέα Παναγιωτόπουλου, που φαίνεται ότι δεν αντέχει τη μοναξιά, αλλά θέλει πολυκοσμία για να μην του προκύπτει μελαγχολία.

 

 

Σε κάθε περίπτωση, ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες γκρίνιες για τον νέο ισχυρό άνδρα στην ενημέρωση του Open. Ο βασικότερος λόγος έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του, σε συνδυασμό με τις προγραφές που έχει κάνει. Μάλιστα, ένα από τα μείζονος σημασίας ζητήματα που απασχολούν τον Χρ. Παναγιωτόπουλο είναι «ποιοι» κρύβονται πίσω από τις διαρροές στη στήλη. Τα ίδια έκανε και στο Mega, μέχρι που έφυγε.

 

 

Ωστόσο, το ζητούμενο για τον νέο διευθυντή στο κανάλι του Σαββίδη δεν είναι το πώς, αλλά κυρίως σε πόσο σύντομο διάστημα θα καταφέρει να βάλει στον τηλεοπτικό χάρτη την ενημέρωση του Open. Αν κρίνουμε από τα πρώτα δείγματα, θα αργήσει και μάλιστα αρκετά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου