Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Αντώνης Δημητριάδης ολοκλήρωσε τα Instagram  live και ευχαριστεί όσους τον τίμησαν (εικόνες)

Όμορφες κουβέντες με ξεχωριστούς Έλληνες έκανε ο  ο Αντώνης Δημητριάδης μέσω   Instagram  με τα live  του να τα παρακολουθούν χιλιάδες followers  με πρώτο και καλύτερο τον φίλο και συνεργάτη του Αντώνη Ρέμο ο οποίος πριν από λίγες μέρες έκανε και αποκαλυπτική κουβέντα μαζί  του…on air!

 

Ο κορυφαίος Dj προσκάλεσε  προσωπικότητες από όλους τους χώρους και μίλησε  μαζί τους κάνοντας  τους να νιώθουν τόσο όμορφα που του έκαναν  και πολλές αποκαλύψεις. Τώρα που φτάνουμε στο τέλος της καραντίνας ο ίδιος θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους για τις υπέροχες βραδιές που πέρασαν μαζί κάνοντας παράλληλα παρέα στον κόσμο «Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ένας υπέροχος κυκλος εδω στο Instagram παρεα με ολους εσάς και ολους αυτούς που μας τιμησαν με την παρουσια τους ?Θα ξεκινησω απο το τελος και θα στειλω μεγαλη αγαπη για καλη ανταμωση σε ολη την Κρητη και τον Μανωλη Κονταρο» σχολιάζει ο ίδιος ενώ  στη συνέχεια ανέβασε στο προφίλ του φωτογραφίες με  όλους τους καλεσμένους του.

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Με τον καλυτερο τροπο εκλεισε ενας υπεροχος κυκλος εδω στο Instagram παρεα με ολους εσας και ολους αυτους που μας τιμησαν με την παρουσια τους ? Θα ξεκινησω απο το τελος και θα στειλω μεγαλη αγαπη για καλη ανταμωση σε ολη την Κρητη και τον Μανωλη Κονταρο !!! • #greece #crete #kontaros #live #instagram #photo #photooftheday #traditional #picoftheday #instaphoto #friends #legend #song #lyrics #music #theend #top

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Also Known s AD1 ?? (@djantonisdimitriadis) στις

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου