Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΘΕΜΑ 104,6: Νυχτερινό πρόγραμμα με Β. Γερασίμου, Δ. Μαχαίρα και Κ. Γκόντζο

Όποιος τη νύχτα περπατεί, ΘΕΜΑ 104,6 πλέον θα ακούει.

 

 

Εικοσιτετράωρο ζωντανό πρόγραμμα, με την ένταξη δύο νυχτερινών εκπομπών θα έχει πλέον ο ΘΕΜΑ 104.6, ανοίγοντας ταυτόχρονα τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τους ακροατές του και κρατώντας τους συντροφιά για όλη τη διάρκεια της νύχτας, είτε αυτή είναι δύσκολη, είτε περιπετειώδης, ακόμα και ρομαντική.

 

Από τις 12 τα μεσάνυχτα και για ένα δίωρο ο Κώστας Γκόντζος θα σχολιάζει, μετά πολλών μουσικών επιλογών, όλα τα θέματα της επικαιρότητας, συνομιλώντας με ακροατές κάθε πολιτικής και αθλητικής απόχρωσης. Ψύχραιμα, νηφάλια, διεξοδικά και αποκαλυπτικά. Ενίοτε και με τη συνοδεία κιθάρας, που θα κουβαλάει ο ίδιος – χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής και αρθρογράφος ο Κώστας Γκόντζος φιλοδοξεί να βάζει τα θέματα με τους ακροατές σε νέες βάσεις.

 

Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 6 το πρωί, όταν και παραδίδουν στους Φουνταριστούς (Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη) τη σκυτάλη παίρνει το πιο κεφάτο και έτοιμο να τα σπάσει δίδυμο της ραδιοφωνικής μπάντας. Ο «άνθρωπος του Προέδρου» Βασίλης Γερασίμου και ο «μεταλλωρύχος» – από τη φωνή μέταλλο και τη γενικότερη κορμοστασιά του-, Δημήτρης Μαχαίρας, κάνουν τις «νυχτερινές περιπολίες» τους, βάζουν «φωτιά» στη συχνότητα και σπέρνουν πανδημία γλεντιού – κι όποιος αντέξει. Με νέες εμπνεύσεις, αλλά με το ίδιο πάντα κέφι.

 

Μια γεύση από την πιο γνήσια και με άγρια ομορφιά ραδιοφωνική ντόλτσε βίτα στην πόλη.

 

Το νέο νυχτερινό πρόγραμμα ξεκινά από το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου…

 

πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου