Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

  • Βαραίνει το κλίμα για διευθυντικό στέλεχος εφημερίδας που πηγαίνει σχετικά καλά.

 

-Στον ΟΠΑΠ στρέφουν την προσοχή του οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για τη στήριξη των Μέσων που διαθέτουν.

 

-DDB & Initiative συμμετέχουν στον, ύψους 8,5 εκατ. ευρώ, διαγωνισμό της ΔΕΗ για την παροχή επικοινωνιακών και διαφημιστικών υπηρεσιών.

 

-Διευθυντικό στέλεχος καναλιού έχει αρχίσει και κάνει «ανήθικες» προτάσεις σε υπουργούς και γενικούς γραμματείς, ζητώντας δουλειές για τη… δουλειά του, που είναι άσχετη με την τηλεοπτική εργασία του.

 

– Σε συνεργασία προχώρησαν Mullen Lowe Athens και Κρις Κρις, με την έναρξη να γίνεται με μια καμπάνια που δημιουργήθηκε σε συνθήκες lockdown, αλλά με αισιόδοξο και ελεύθερο πνεύμα.

 

-Προβληµατίζει και µάλιστα έντονα τα κανάλια η κατακόρυφη πτώση της διαφηµιστικής δαπάνης.

 

-Το δικό του κανάλι ξεκίνησε ο ∆ηµήτρης Σταρόβας. Πρόκειται για το Starovas TV στο YouTube, στο οποίο µαγειρεύει. Ο ίδιος λατρεύει τη µαγειρική και αποφάσισε να µοιραστεί τις γνώσεις του µε τον κόσµο.

 

-Εκδότες εφηµερίδων µε πωλήσεις 150 και 200 φύλλων έχουν αρχίσει και κουνάνε ζωηρά το δάχτυλο προς την κυβέρνηση.

 

-O Ακης Πετρετζίκης και ο Alpha δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμη τη χρυσή τομή σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τουλάχιστον με βάση μια σειρά δημοσιευμάτων που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αμέσως μετά την επιστροφή στην τηλεοπτική κανονικότητα.

 

 

-Νέα είσοδος στις «8  Λέξεις», αφού στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς αναμένεται να ενταχθείο Νίκος Πολυδερόπουλος.

 

 

-Πριν από ενάμιση μήνα σάς γράφαμε για το μεγάλο deal που βρισκόταν σε εξέλιξη στον Τύπο. Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν τη σχετική διαδικασία να έβαινε προς ολοκλήρωση. Ωστόσο, η ιστορία με τον κορονοϊό ήρθε να «παγώσει» την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας δεν θα καταφέρει να τεθεί επικεφαλής του μιντιακού ομίλου.

 

 

-Ο πρώην κριτής του «Master Chef» και ιδιοκτήτης ενός από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας µας, Λευτέρης Λαζάρου, µαγειρεύει καθηµερινά για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Mπράβο του.

 

 

-Δύσκολο να επιστρέψει το My style rocks ακόμα και αν γίνει η άρση των μέτρων. Το σόου του ΣΚΑΙ γυρίζεται σε κλειστό χώρο, τα άτομα είναι πολλά, (κριτές – διαγωνιζόμενες) οπότε καθιστά αδύνατη την επανεκκίνησή του αν δεν αρθεί το μέτρο για το συγχρωτισμό έως δέκα ατόμων.

 

 

-Μια ξεχωριστή εκπομπή θα απολαύσουν οι τηλεθεατές του Mega όπως πρώτα σας αποκάλυψε το media.gr την περασμένη βδομάδα. Την Παρασκευή 1 Μαΐου στις 23:00 η Άννα Βίσση θα ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες της, θα μιλήσει με συνεργάτες της αλλά και με σημαντικούς καλλιτέχνες και θα διασκεδάσει τους τηλεθεατές! Η εκπομπή θα μάλιστα αναμένεται πως θα έχει το ίδιο concept με αυτή που απολαύσαμε με οικοδεσπότη τον Αντώνη Ρέμο και θα βγει από το ίδιο ιστορικό στούντιο.

 

 

-Μια δεύτερη ευκαιρία δίνεται σε κάποιους παίκτες του MasterChef που αποχώρησαν σε προηγούμενα επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα, τρεις παίκτες είχαν τη δυνατότητα να μπουν ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής! Πρώτη μπήκε η Μαρλέν. Οι δύο που απέμειναν, ο Ηλίας και ο Γιώργος, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής στο οποίο κλήθηκαν να παρουσιάσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Έχοντας έρθει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, όμως, οι τρεις κριτές αποφάσισαν να επιστρέψει ο Γιώργος Λασκαρίδης στο διαγωνισμό και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef.

 

 

-Και του χρόνου στο τιμόνι του Happy Day θα βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού τόσο η ίδια όσο και ο Alpha είναι ικανοποιημένοι από την συνεργασία τους. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του media.gr το πάνελ δεν θα παραμείνει το ίδιο καθώς αναμένονται αλλαγές στους συνεργάτες…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου