Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι Σβέρκοι της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ και ο ρόλος της ΕΣΗΕΑ

Κάθε ημέρα που περνά αποδεικνύεται ο ρόλος ορισμένων στο ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστική περίπτωση ο Νίκος Σβέρκος διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ Στο κόκκινο λάβρος μίλησε για fake news σε σχέση με το βίντεο που προβλήθηκε με τη γεμάτη από κόσμο παραλία της Θεσσαλονίκης.

 

Επιτέθηκε κατά πάντων θέτοντας «καυτά» ερωτήματα και συγκεκριμένα αν:

 

«1. Θα παρέμβει ποτέ αυτή η ΕΣΗΕΑ;

 

2. Θα παραπεμφθούν στα πειθαρχικά της Ένωσης οι δυο «δημοσιογράφοι»(σ.σ Καραμέρος-Χαριτάτος) για μια ντουζίνα παραβιάσεις του Κώδικα δεοντολογίας;

 

3. Θα παρέμβει το ΕΣΡ;

 

4. Θα παρέμβει εισαγγελέας;

 

5. Θα ζητήσει έμπρακτα συγγνώμη ο τηλεοπτικός σταθμός αποπέμποντας τους δυο «δημοσιογράφους»;

 

6. Θα παύσει η κυβέρνηση να νομίζει πως απευθύνεται σε χαχόλους, κάνοντας άσκηση Ορμπαν-ικού αυταρχισμού;

 

Μετά όταν κατάλαβε ότι κινδυνεύει να εξευτελιστεί αντί να βγει να ζητήσει δημόσια συγνώμη εξέδωσε νέο πόνημα όπου μιλά για στοχοποίηση των πολιτών από ορισμένους δημοσιογράφους, για πάσες στην κυβέρνηση από τέτοια ρεπορτάζ και ωφέλιμη τακτική για το Μητσοτάκη.

 

Φυσικά το ερώτημα για το κ. Σβέρκο είναι τι θα πράξει με την περίπτωσή του το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ. Πιθανά ότι έκανε όταν έγινε γνωστό ότι ο κ. Σβέρκος ήταν μέλος και του Οικονομικού Επιμελητηρίου και είχε γραφτεί στην ΕΣΗΕΑ με ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι γραμμένος σε άλλο σωματείο.

 

Άλλωστε ο κύριος Σβέρκος είναι εκλεκτός της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που τον εξέλεξαν στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών θέση από την οποία παραιτήθηκε λίγες ημέρες μετά την εκλογή του για να ηγηθεί των ΜΜΕ και της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου