Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στο Cosmote History HD η Ελληνική Επανάσταση του 1821

Αφιερωμένο στην ελληνική Επανάσταση του 1821 είναι το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD το διήμερο 24-25/3, κατά τη διάρκεια του οποίου θα προβληθούν ντοκιμαντέρ και παραγωγές της COSMOTE TV, με θέμα τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου.

 

Οι προβολές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 24/3 στις 23.00 και θα ολοκληρωθούν τα μεσάνυχτα της 25ης Μαρτίου. Μεταξύ όσων θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές είναι επεισόδια από τη «Μηχανή του Χρόνου» για τη δράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Επανάσταση, την άγνωστη δράση της Φιλικής Εταιρείας, τη σφαγή της Χίου κλπ., ενώ εκτάκτως, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, θα κάνει πρεμιέρα το νέο επεισόδιο της εκπομπής αφιερωμένο στους Ελεύθερους Πολιορκημένους και την Έξοδο του Μεσολογγίου που θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη (Τετάρτη 25/3, 21.00 & Δευτέρα 30/3, 21.00).

 

 

Στο πλαίσιο του αφιερώματος στην 25η Μαρτίου θα προβληθούν, επίσης, ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, όπως τα «Ένδοξα πλοία του πολεμικού ναυτικού: Βρίκιον Άρης» και οι «Δρόμοι της ελευθερίας», αφιερώματα σε πρωτεργάτες της Επανάστασης, όπως ο Μακρυγιάννης και ο Κολοκοτρώνης, τα ντοκιμαντέρ «Από την Άλωση της Πόλης στην Επανάσταση του 1821», «1821: Ο ξεσηκωμός του γένους» κ.α.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου