Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΠΝΠ: Δυνατότητα αναστολής έκδοσης τοπικών και περιφερειακών εφημερίδων

Με το άρθρο 63 της ΠΝΠ της κυβέρνησης, δίνεται η δυνατότητα για το διάστημα από τις 16 Μαρτίου μέχρι και τις 30 Απριλίου 2020, η διακοπή έκδοσης ημερήσιων περιφερειακών και τοπικών εφημερίδως μέχρι 15 ημέρες κατά ανώτατο όριο.

 

Επίσης, προβλέπεται η δυνατότητα διακοπής έως και τεσσάρων εκδόσεων των εβδομαδιαίων περιφερειακών και τοπικών εφημερίδων κατ` ανώτατο όριο.

 

Διαβάστε αναλυτικά το άρρθρο 63 της ΠΝΠ:

 

1. Η προθεσμία υποβολής αίτησης πρώτης καταχώρισης και αίτησης ανανέωσης εγγραφής, καθώς και των σχετικών δικαιολογητικών, στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου του άρθρου 2 του ν. 3548/2007 (Α΄ 68) παρατείνεται μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

 

2. Κατά το χρονικό διάστημα από τις 16 Μαρτίου 2020 έως τις 30 Απριλίου 2020 θεωρείται δικαιολογημένη τυχόν διακοπή της έκδοσης των ημερήσιων περιφερειακών και τοπικών εφημερίδων έως δεκαπέντε (15) ημέρες κατ΄
ανώτατο όριο και τυχόν διακοπή έως τεσσάρων εκδόσεων των εβδομαδιαίων περιφερειακών και τοπικών εφη-
μερίδων κατ` ανώτατο όριο.

 

Για το ανωτέρω διάστημα οι υποχρεώσεις των στοιχείων (α) και (β) της παρ. 3 του άρθρου 2 του ν. 3548/2007 (Α΄ 68) ως προς τα ελάχιστα όρια που περιγράφονται (αριθμός πωλήσεων φύλλων ανά έκδοση και συνολικό εμβαδόν επιφάνειας χαρτιού εκτύπωσης) μειώνονται κατά το ήμισυ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου