MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

  • Γιγαντιαία είναι και φέτος η  «Μαύρη Τρύπα» στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη

 

– Ο οικονομικός Συντάκτης Μάριος Ροζάκος μετακόμισε στο Γραφείο Τύπου του Υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.

 

-Νέα εκτυπωτική µονάδα βρίσκεται στα σκαριά και απλώς αναµένεται η οριστικοποίηση του τελικού  βεπιχειρηµατικού σχήµατος.

 

-Ολοένα και ενισχύεται το πρόγραμμα του Action24 του Διονύση Παναγιωτάκη, εξέλιξη που έρχεται να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας περί ενίσχυσης

 

– Δυσκολεύουν εξαιρετικά τα δεδομένα για τη «Ναυτεμπορική» της οικογένειας Αθανασιάδη. Πλέον η Eurobank προσανατολίζεται σε άμεσες κινήσεις, που θα δώσουν οριστικό τέλος στην εκκρεμότητα που υπάρχει.

 

 

Επίκαιρο: Να σε αποθεώνουν οι κάδοι δεν θεωρείται και τόσο τιμητικό για την όποια διαδρομή έχεις διανύσει. Ασε που στην επαρχία λένε: «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

 

 

  • Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη (Open) και τον Φίλιππο Βρυώνη (Νέο Εψιλον), για την κατάρριψη του όρου της σύμβασης που δίνει ώρες προγράμματος στον δεύτερο στο πρόγραμμα του Open.

 

 

-Μετά το μπασκετικό ντέρμπι των «αιωνίων», ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουβόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον όμιλο της 24 Media του Δημήτρη Μάρη.

 

 

-Κυκλοφορεί εντόνως στην πιάτσα ότι οι Γιάννης Αλαφούζος (ΠΑΟ) και Δημήτρης Μελισσανίδης (ΑΕΚ) προσφάτως έκαναν συζήτηση που περιστρεφόταν γύρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων.

 

-Το νέο «Big Brother» θα αρχίσει να μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ την Κυριακή 15 Μαρτίου, με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη.

 

 

-Το σχέδιο της µετακόµισης του ραδιοτηλεοπτικού ΣΚΑΪ έχει επιστρέψει στο επιχειρηµατικό τραπέζι του Γιάννη Αλαφούζου.

 

 

  • Μεγάλη ανταπόκριση έχει η επιστροφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου µέσα από τη συχνότητα των «Παραπολιτικών» 90,1.

 

-Για να ξέρετε, αποχώρησε από την HSBC Bank η Σόνια Γεωργιάδου.

 

-Κάτι περίεργα έχουν αρχίσει να ακούγονται στην πιάτσα για πρόσωπο που ασχολείται με το διαφημιστικό μπάτζετ μεγάλης συστημικής τράπεζας.

 

 

-Σε «Ναυτεμπορική», Μπάρλα-Τασιόπουλο και Νίκη Εκδοτική τυπώνονται τα έντυπα του Ομίλου Φιλιππάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

 

  • Μια πολύ µεγάλη κίνηση στο πεδίο του ∆ιαδικτύου βρίσκεται εδώ και έναν µήνα στα σκαριά.

 

Οριστική είναι πλέον η αναβολή της νέας εκποµπής του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ. Ο τελευταίος προγραµµατισµός θέλει το project να βγαίνει στον αέρα κοντά στον Μάιο – Ιούνιο για µόνο έξι επεισόδια.

 

 

Προβληµατισµός παρατηρείται (κυρίως στο λογιστήριο) στο «Εθνος» του Ιβάν Σαββίδη, αφού, εκτός από τις ζηµίες που γράφει η επιχείρηση, καταγράφεται κάµψη τόσο στις κυκλοφορίες όσο και στα διαφηµιστικά έσοδα.

 

 

Αυξηµένο κατά 3,34% εµφανίζεται το σύνολο του ραδιοφωνικού διαφηµιστικού χρόνου σε δευτερόλεπτα τον Φεβρουάριο του 2020, σε σχέση µε τον αντίστοιχο µήνα του 2019.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version