Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τηλεθέαση: Το Open δίνει µάχη για την τελευταία θέση

Τους σοβαρότερους κραδασμούς των τελευταίων μηνών προκάλεσε στο Open η ολική επαναφορά του Mega, επιδεινώνοντας το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατούσε στην Παιανία με φόντο τη διάψευση των προσδοκιών της πλευράς Σαββίδη για άνοδο των ποσοστών τηλεθέασης του τηλεοπτικού σταθμού.

 

 

 

Βλέπετε, από την ώρα που το Μεγάλο Κανάλι επέστρεψε στις οθόνες, το Open του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ δέχθηκε ακόμα μεγαλύτερες πιέσεις από τον ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα να μάχεται με την ΕΡΤ για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Οι πλέον ορατές συνέπειες των νέων δεδομένων που δημιουργήθηκαν από τις αρχές της εβδομάδας και μετά στο σκηνικό της ελληνικής τηλεόρασης για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ήταν η περαιτέρω πτώση των ούτως ή άλλως αποκαρδιωτικών επιδόσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη, καθώς και οι ισχυροί κλυδωνισμοί τόσο στην προβληματική prime time ζώνη του Open όσο και στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, που αποτελούσαν όαση στην Παιανία σε σχέση με τα νούμερα της υπόλοιπης μέρας.

 

 

Πλέον, το Δ.Σ. του καναλιού υπό τον Γιώργο Λεβέντη βρίσκεται προ της λήψης γενναίων αποφάσεων, που υπαγορεύονται, βεβαίως, και από την οργή της ιδιοκτησίας. Σε μια προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση και να στείλει μήνυμα στη διαφημιστική αγορά, το Οpen προχώρησε σε συμφωνία με τον σεναριογράφο Γιάννη Μπότση, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο υπεύθυνου μυθοπλασίας.

 

 

Την ίδια ώρα, πάντως, ο ερχομός του Mega και η συνεπακόλουθη ζημία που προκάλεσε στο κανάλι της Παιανίας επαναφέρει και ένα άλλο σενάριο: αυτό των γενικότερων αναζητήσεων του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την εμπλοκή του στα εγχώρια media, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι πρόκειται για ένα project που έχει πάψει προ πολλού να τον γοητεύει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου