Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

 

Ενδιαφέρον για την εφηµερίδα «Μακεδονία» εκδήλωσαν πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον Ιβάν Σαββίδη.

 

.Στον πάγο έχει μπει από την κυβέρνηση η διαδικασία για την επιδότηση των εφημερίδων.

 

Χαµηλές πτήσεις καταγράφει το site flash.gr, εξέλιξη που προβληµατίζει ήδη όσους το χορηγούν.

 

Καθηµερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων θα αρχίσει τον Μάρτιο και σειρά-έκπληξη µε την έναρξη της νέας σεζόν. Παρουσιαστής θα είναι ο Νίκος Κουρής.

 

Στο  «Έθνος» κυκλοφορεί ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πολλές ακόμη απολύσεις

 

Στην έκδοση εφημερίδας προσανατολίζεται ο Τάσος Δούσης, που εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο των περιοδικών.

 

Οι συχνές εμφανίσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη έχουν φουντώσει τη σεναριολογία που θέλει τον πρώτο να ετοιμάζει την επιστροφή του στην TV μέσα από τη συχνότητα του Open.

 

Συνάντηση µε στελέχη της κυβέρνησης είχαν οι εκδότριες της «Ναυτεµπορικής», η οποία αντιµετωπίζει πολλά προβλήµατα.

 

Κύμα αποχωρήσεων καταγράφεται στον όμιλο του μεγαλοεκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη. Προφανώς, οι αποχωρήσεις συνδέονται με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές

 

Αρθρογραφία στη «∆ηµοκρατία» ξεκίνησε ο Μιχάλης Ψύλλος, που παραµένει και στο ΑΠΕ ως δηµοσιογράφος.

 

Την Άννα Βίσση φλερτάρει η ΕΡΤ, καθώς την προορίζει για μουσική εκπομπή, προσπαθώντας να την καταστήσει κεντρικό πρόσωπο της νέας εποχής.

 

Δεν έκανε καμία προσφυγή-έφεση ο Γιώργος Λιάγκας, όπως είχε δικαίωμα, στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, και έτσι παρέμεινε η ποινή που του είχε επιβάλει το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό. Η ποινή είναι εξάμηνη διαγραφή και αφορά την πολύκροτη υπόθεση σε βάρος θύματος σεξουαλικής παρενόχλησης.

 

Την πρόθεσή του να πουλήσει τις µετοχές που κατέχει στην εταιρεία που διατηρεί τον σταθµό Flash στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να έχει δηµοσιοποιήσει σε φίλους ο επιχειρηµατίας Γ. Αρβανιτίδης.

 

Πριν από λίγες ηµέρες, έκοψαν την πίτα  για το 2020 και γιόρτασαν και τα επτά χρόνια «Μουρµούρας». Σύµφωνα µε πληροφορίες, η επιτυχηµένη σειρά του Alpha θα συνεχιστεί και την επόµενη σεζόν.

 

Παράταση από την Ε.Ε.Τ.Τ. στην Επιτροπή ∆ιενέργειας ∆ιαγωνισµού για την προµήθεια «Ολοκληρωµένου Πληροφοριακού Συστήµατος ∆ιαχείρισης Φάσµατος Ραδιοσυχνοτήτων µε Ενσωµατωµένη Πλατφόρµα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτηµάτων» µε δαπάνη 2,5 εκατ.

 

Μια ιδέα από την ισπανική TV θα υιοθετήσει η ΕΡΤ. Με προσωρινό τίτλο «Τα καλύτερά µας χρόνια», η σειρά περιγράφει τη ζωή µιας πενταµελούς οικογένειας από την άφιξη της πρώτης τηλεοπτικής συσκευής, το 1968.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου