MediaNews

Γκρίνιες και χαμηλές πτήσεις για τη διοίκηση Ζούλα στην ΕΡΤ

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν αρχίσει οι γκρίνιες σχετικά με το παραγόμενο αποτέλεσμα, κυρίως σε επίπεδο δημοσιογραφικού προϊόντος, της εποχής Ζούλα.

 

Το γεγονός ότι ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού παρέλαβε τα ηνία της δημόσιας τηλεόρασης από μια πλήρως απαξιωμένη διοίκηση φαίνεται ότι δεν αποτελεί άλλοθι για το Μέγαρο Μαξίμου.

 

Αλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποτέ δεν ζήλεψε την τηλεόραση της Ακριβοπούλου, του Καψώχα, του Κοτρώτσου και των λοιπών επιλογών του Νίκου Παππά.

 

Το ζητούμενο από την πρώτη κιόλας στιγμή που επελέγη ο κ. Ζούλας, ήταν να συγκροτηθεί ένα πρόγραμμα που, εκτός από τον σεβασμό στη δημόσια τηλεόραση, θα είναι και ανταγωνιστικό σε σχέση με την ιδιωτική τηλεόραση.

 

Μέχρι στιγμής και κατά κοινή παραδοχή έχει επιτευχθεί ο πρώτος στόχος, αφού πλέον οι επιλογές των συναδέλφων δεν παραπέμπουν ούτε σε κομματικά γραφεία ούτε σε παρακμιακές εφημερίδες.

 

 

Εκείνο που παραμένει ζητούμενο είναι ο δεύτερος στόχος, που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς τηλεθέασης. Για παράδειγμα, είναι εξαιρετικά δύσκολο,όσο και να το θέλει ο κ. Ζούλας, να διατηρηθεί η εκπομπή της Ολγας Τρέμη, με τα σημερινά ποσοστά.

 

Πέραν, όμως, όλων των άλλων, το Μαξίμου φαίνεται να χρεώνει και έλλειψη εμπειρίας στον διευθυντή της δημόσιας τηλεόρασης, επισημαίνοντας την αδυναμία του να ανταποκριθεί ακόμα και στις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεται.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version