Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Σαββίδης προσπαθεί να «διώξει» τον Βρυώνη από το Open

Όταν ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης αποφάσισε να πουλήσει -με τη μεσολάβηση του τότε Μαξίμου- τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» στον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, πέραν του τιμήματος, πέτυχε και μια δεύτερη νίκη στα σημεία. Ο έμπειρος επί των τηλεοπτικών Βρυώνης, με κανονικό συμβόλαιο, εξασφάλισε πέντε ώρες (prime time) τηλεοπτικού προγράμματος το Σαββατοκύριακο στο κανάλι που μόλις είχε αγοράσει από τον ίδιο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

 

 

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο κ. Βρυώνης, για τα επόμενα χρόνια, έχει τη δυνατότητα, όπως ορίζει η σχετική σύμβαση, να επιλέγει, αλλά και να εκμεταλλεύεται διαφημιστικά τις συγκεκριμένες ώρες στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

 

Προφανώς (και το έχουμε ξαναγράψει) η σχετική συμφωνία «χάθηκε στη μετάφραση», με αποτέλεσμα τώρα ο Ιβάν και οι συν αυτώ να αναζητούν τρόπους να διακόψουν τη συμφωνία με τον κ. Βρυώνη.

 

Από τις μέχρι τώρα επαφές που είχαν με δικηγόρους, η λύση της συνεργασίας φαίνεται να μην είναι και το ευκολότερο πράγμα. Απεναντίας, οι όροι που έχουν τεθεί με την υπογραφή της σύμβασης «δένουν χειροπόδαρα» την πλευρά Σαββίδη, που είναι αναγκασμένη να συνυπάρξει με το αφεντικό του Νέου Εψιλον. Ετσι η εκπομπή της Αννίτας Πάνια, που μεταδίδεται στις ώρες που έχει εξασφαλίσει ο κ. Βρυώνης, θα εξακολουθήσει να προβάλλεται, παρά την αντίθετη γνώμη των ανθρώπων του Open.

 

 

Η μόνη περίπτωση για να σπάσει το συμβόλαιο είναι να βάλει (ξανά) βαθιά στο χέρι στην τσέπη ο κ. Σαββίδης, αποζημιώνοντας με γενναίο τρόπο τον συνεργάτη του. Με δεδομένο ότι ο τζίρος που
κάνει στις δέκα ώρες τηλεοπτικού προγράμματος η εταιρεία του Βρυώνη είναι τεράστιος, άλλο τόσο τεράστια θα είναι και η αποζημίωση που θα απαιτηθεί.

 

 

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στο κανάλι του Ιβάν εξακολουθεί να είναι αδιέξοδη, αφού, όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες, παρά την αύξηση της θεαματικότητας, δεν έχει προσελκύσει διαφημιστικά έσοδα ικανά να περιορίσουν τη δυσθεώρητη τρύπα που έχει ανοίξει στο ταμεία της Dimera η λειτουργία του Open

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου