Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μενεγάκη: Η αλήθεια για το συμβόλαιο και τις ΗΠΑ

Τελικά, το εύκολο είναι να δημιουργείς εντυπώσεις. Και είναι αλήθεια πως η κ. Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει, ως πολύ έμπειρη, την τέχνη της δημιουργίας δημοσιότητας.

 

Ετσι, οι διαρροές περί αποχώρησής της από τα τηλεοπτικά δρώμενα (η ίδια ποτέ δεν το είπε επίσημα) και μετάβασής της  στις ΗΠΑ προκάλεσαν θόρυβο και ανέβηκαν και οι τηλεθεάσεις.

 

Ομως πέρα από τα ταξίδια στις ΗΠΑ υπάρχει και η πραγματικότητα. Και αυτή είναι πως το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το τετραετές συμβόλαιό της με τον Alpha. Ενα συμβόλαιο ισχυρό και πολύ προσοδοφόρο, αν αληθεύουν οι φήμες για επταψήφιο νούμερο ετησίως και όχι με τον αριθμό ένα μπροστά.

 

Η πιθανότητα ανανέωσης ενός τέτοιου συμβολαίου σε ό,τι αφορά το ύψος του ήταν από ελάχιστη έως μηδενική και είναι προφανές πως η κ. Μενεγάκη πήρε κλίμα και επέλεξε να πει «φεύγω» πριν τη… φύγουν ή, με την πρόταση που θα δεχόταν, της δείξουν την έξοδο. Βεβαίως μέχρι το καλοκαίρι είναι πολύς ο χρόνος, οι συνεργάτες μπορεί να μην ξέρουν και τι λένε και μπορεί να βρεθεί άλλο ενδιαφερόμενο κανάλι.

 

Με μικρότερες ίσως απολαβές, αλλά με τον κατάλληλο χειρισμό μπορεί να βαφτιστεί επιτυχημένη μετακίνηση

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου