MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Την έκδοση ημερήσιου φύλλου εξετάζει σοβαρά ο εκδότης του «Παρασκηνίου», Νίκος Καραμανλής. Στην περίπτωση αυτή, επικεφαλής θα τεθεί ο Νίκος Ελευθερόγλου, που βρισκόταν σε επιτελική θέση στη «Δημοκρατία». 

 

 

-Η σειρά «Παρά πέντε» θα είναι η πρώτη που θα μεταδοθεί σε επανάληψη από το νέο Mega.

 

 

                                ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Κυκλοφορεί εντόνως στην πιάτσα ότι ο Γιάννης Φιλιππάκης ετοιμάζει πρακτορείο διανομής τύπου

 

 

Τη θέση του αρχισυντάκτη του οικονοµικού ρεπορτάζ ανέλαβε στο Star ο οικονοµικός συντάκτης Γιώργος Παππούς.

 

 

-Σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά καναλιού (AEK TV) βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης

 

 

Στον ΣΚΑΪ µετακινήθηκε η οικονοµική συντάκτρια Ελενα Λάσκαρη, που παράλληλα θα γράφει στην «Καθηµερινή».

 

-Σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά καναλιού (AEK TV) βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης

 

 

-Στη δημιουργία Γενικής Διεύθυνσης Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για πρώτη φορά στην ιστορία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης προχωρά η διοίκηση της ΕΡΤ. Στην ΕΡΤ έχει ενταχθεί ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα μάρκετινγκ ο Ζαφείρης Χαραλαμπίδης, με πολυετή εμπειρία από το Mega, την Tempo και τον ΑΝΤ1.

 

 

Στην προσπάθειά του να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα και να αποφύγει τις γκρίνιες των εργαζομένων, ο Φιλιππάκης προσπαθεί να ανακαλύψει εχθρούς που έχουν βαλθεί να τον απομακρύνουν από τα χρέη του.

 

 

-O Γιώργος Θεοφάνους θα είναι πάλι στην κριτική επιτροπή του «Just The Two Of Us», αφού ήταν και στον δεύτερο κύκλο, µε παρουσιάστρια τότε τη Ζέτα Μακρυπούλια.

 

 

                           ΑΞΙΖΕΙ: Σύντοµα αλλάζει χέρια πολύ µεγάλο µαγαζί της πιάτσας, εξέλιξη που µέχρι στιγµής έχει κρατηθεί σαν επτασφράγιστο µυστικό

 

 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Νίκος Βαμβακούλας συμφνώνησαν να κάνουν Guest εμφανίσεις στην σειρά του ΑΝΤ1  «Μην  Ψαρώνεις»

 

 

Η Περιφέρεια Κρήτης πήρε το «πράσινο φως» από τη Γενική Γραµµατεία Ενηµέρωσης και Επικοινωνίας για επικοινωνιακή προβολή ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

 

-Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στη μεσημεριανή ζώνη το «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, με την τηλεθέαση στο σύνολο να ξεπερνά το 20%.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version