Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τα περιφερειακά κανάλια

Ετοιμάζεται σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, η κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα περιφερειακά κανάλια, φέρνοντας το συντομότερο δυνατόν τον διαγωνισμό για τα περιφερειακά κανάλια.

 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να ξεκαθαρίσει το διαχρονικά θολό τοπίο στα περιφερειακά κανάλια καταδεικνύει η συνάντηση που είχε πριν από δύο ημέρες ο υφυπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με τον επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Αθανάσιο Κουτρομάνο.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι με την είσοδο του 2020 ο πρώτος είχε διατρανώσει ξεκάθαρα την επιθυμία του Μαξίμου να προχωρήσει η σχετική διαδικασία αδειοδότησης όσο το δυνατόν συντομότερα και ως εκ τούτου βρίσκεται ήδη στα σκαριά η αντίστοιχη νομοθετική πρωτοβουλία, που επί της ουσίας θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα Νόμο Παππά. Οπως είχε γράψει η στήλη και στο παρελθόν, στόχος των κυβερνώντων είναι να εγκαταλειφθεί πλήρως το μοντέλο του πλειστηριασμού, που ούτως ή άλλως δεν θα είχε νόημα με φόντο τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά (είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και τώρα υπάρχει μια «ορφανή» άδεια πανελλήνιας εμβέλειας), και ναυιοθετηθεί η πρακτική της μοριοδότησης μέσω ενός συγκεκριμένου πλαισίου που θα προωθηθεί.

 

 

Σε ό,τι αφορά το τίμημα, οι γνωρίζοντες τις εν λόγω ζυμώσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης αλλά και του ΕΣΡ επιμένουν πως θα ανέλθει σε τέτοιο ύψος που θα ευνοεί την είσοδο υγιών επιχειρηματικών κέντρων στο παιχνίδι, προκειμένου να αποτελέσουν παρελθόν φαινόμενα τηλεοπτικών σταθμών πνιγμένων στα χρέη ή άλλων που υπολειτουργούν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου