MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

 

-Ενόχληση στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η στάση που επιδεικνύει έναντι του κόμματος ο εκδότης της «Νέας Σελίδας», Ηλίας Λιβάνης. Βλέπετε, στην Κουμουνδούρου έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο εν λόγω γλυκοκοιτάζει προς τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

  • Θετικός εμφανίζεται ο Στέλιος Πέτσας στην απένταξη της ΕΡΤ από το καθεστώς των ΔΕΚΟ, όπως έχει ζητήσει η διοίκηση του Ραδιομεγάρου. Απομένει πλέον η σχετική απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

Επιστρέφει στην TV και συγκεκριµένα στο Mega µε την παρουσίαση εβδοµαδιαίας εκποµπής o Γιάννης Πρετεντέρης

 

 

-Δεν προχωράει το έντυπο free press εγχείρημα που σχεδίαζε ο ιδιοκτήτης του Iefimerida, Χρήστος Ράπτης. Προφανώς επικράτησαν (δεύτερες) πιο διαδικτυακές σκέψεις.

 

 

. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Κοντά στο «λουκέτο» βρίσκεται ιστορικός τίτλος (εβδοµαδιαίας) εφηµερίδας, ο εκδότης της οποίας αντιµετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήµατα.

 

 

-Την έκδοση ημερήσιου φύλλου σκέφτεται επιχειρηματίας που κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί με τον κεντροδεξιό Τύπο.

 

 

-Η Nova θα µεταδώσει αποκλειστικά και ζωντανά το ισπανικό Super Cup, που θα διεξαχθεί από 9 έως 12-01 στην Τζέντα και στο οποίο θα συµµετάσχουν πρώτη φορά 4 οµάδες.

 

 

-Στην πιάτσα υπάρχει έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία εσχάτως άλλαξε χέρια δημοφιλές αθλητικό site.

 

 

-Σκέψεις για τόνωση των ενηµερωτικών προγραµµάτων κάνουν στην ΕΡΤ, µε µετασχηµατισµούς, αλλά και για νέα concepts. Πάντως, το βάρος δίνεται κατά βάση στην αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος προσωπικού.

 

 

-Το επιτυχημένο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά στον ΣKAΪ επιστρέφει ξανά στους δέκτες στις 6 Ιανουαρίου.

 

 

-Συνεχίζεται µε αµείωτους ρυθµούς η βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάµεσα σε δύο µιντιακούς οµίλους.

 

 

– Για να ξέρετε, συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον όμιλο του μεγαλοεκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη.

 

 

-Τα προβλήµατα στον Οµιλο Κοντοµηνά αναγκάζουν τον Τάσο Μπούρα να πάρει στα χέρια του το πηδάλιο της αθλητικής «Sportday».

 

 

-ΑΞΙΖΕΙ: Στην έκδοση ενός βιβλίου που θα περιέχει ανέκδοτες συνεντεύξεις προχωρά ο Σταύρος Ψυχάρης. Παράλληλα, σκέφτεται να δημοσιοποιήσει και μια σειρά από γεγονότα που έζησε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΔΟΛ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version