Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Επιστρέφει στα Media ο Φώτης Μπόμπολας

Την ολική επαναφορά του στα media φαίνεται ότι σχεδιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο επιχειρηματίας Φώτης Μπόμπολας. Οσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο αναφέρουν ότι ο πρώην εκδότης του «Εθνους» και μεγαλομέτοχος του Mega, του πρακτορείου διανομής «Ευρώπη» και της εκτυπωτικής μονάδας «Ιριδα» εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με παλιούς συνεργάτες του, εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στα media.

 

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα πάντα με πρόσωπα που συνομιλούν μαζί του, ο Φώτης Μπόμπολας σκέφτεται σοβαρά σε πρώτη φάση να προχωρήσει στην έκδοση ενός Κυριακάτικου φύλλου και στην παράλληλη δημιουργία ενός ενημερωτικού portal.

 

Ταυτόχρονα, δείχνει να ενδιαφέρεται και για την επιστροφή στον χώρο των εκτυπώσεων, από τον οποίο κατάφερε να κερδίσει αρκετά χρήματα. Το πρόβλημα με τις εκτυπώσεις είχε να κάνει με τα βάρη που απέκτησε η εκτυπωτική μονάδα που είχε από κοινού με τον Σταύρο Ψυχάρη, εξέλιξη που οδήγησε σε αδιέξοδο τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

 

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, εκείνο που αξίζει να επισημανθεί είναι η πρόθεση του Φώτη Μπόμπολα να εμπλακεί εκ νέου με τα Μέσα. Μέσα. Εχοντας πουλήσει το ποσοστό του στη Stoiximan, διαθέτει αρκετά μεγάλη ρευστότητα, απαραίτητη προϋπόθεση για να  αρχίσει κανείς να σκέφτεται σοβαρά την εμπλοκή του με τα Μέσα.

 

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την απεμπλοκή του από τα media, ο κ. Μπόμπολας είχε αναπτύξει κινητικότητα, δείχνοντας διάθεση επιστροφής με νέα προϊόντα. Οι σκέψεις προφανώς έχουν ωριμάσει, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι το μόνο που απομένει είναι ο χρόνος υλοποίησης του σχεδίου που έχει κατά νου ο γιος ενός εκ των πρωταγωνιστών μεταπολιτευτικά στα media.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου