Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Διαβάστε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των νέων φόρων- Στον Βαγγέλη Μαρινάκη το ιστορικό κανάλι

Αύριο, Σάββατο 2 Νοεμβρίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των νέων φόρων
• Ποιοι έχουν λαμβάνειν και τι με βάση τις διατάξεις του
• Ποιες είναι οι κρίσιμες λεπτομέρειές του που θα κάνουν τη διαφορά
• Αναλυτικά παραδείγματα, ανά περίπτωση
• Τι πρέπει να προσέξουν όσοι μένουν «εκτός νυμφώνος»
• Γενναίες ελαφρύνσεις για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις
• Η χρυσή συνταγή για τους ελεύθερους επαγγελματίες

ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
MEGA deal 33.999.999 ευρώ
Η Alter Ego πλειοδότησε στη χθεσινή διαγωνιστική διαδικασία και εξασφάλισε τα σήματα και την ταινιοθήκη-θησαυρό του μεγάλου καναλιού

Κ. Μητσοτάκης
Ερχεται το επιτελικό κράτος νούμερο 2
Νομοσχέδιο για τη μεταφορά αρμοδιοτήτων στους ΟΤΑ
Στενές επαφές Τσίπρα με επιχειρηματίες

Γιάννης Πλακιωτάκης, υπουργός Ναυτιλίας
«Η Τουρκία παραβιάζει τη συμφωνία για το Προσφυγικό»

Υπηρέτες αφεντάδων
Σημιτοφύλακες προπαγανδιστές και του ΣΥΡΙΖΑ

Περάσματα
Δουλέμποροι του θανάτου και στη χώρα μας

«Κρυφτούλι»
Επέστρεψε στην Αθήνα ο Πετσίτης

Ελληνικής καταγωγής ο Νο2 του Μπαγκντανί

Μετακομίζει στην Ελλάδα το Χόλιγουντ

Γιώργος Αυτιάς
Ολο το σχέδιο επιστροφής χρημάτων
Αφορά συνταξιούχους και εργαζομένους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Διαβάστε αύριο στο Secret

• Η πρόωρη «αποστρατεία» του Τσαμάζ και το… περίεργο ενδιαφέρον Φιλιππάκη για την Κύπρο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αυτό το Σάββατο κυκλοφορούν με 2 μεγάλες προσφορές
Το υπέροχο αναγνωστικό «Κρινολούλουδα» της Β’ Δημοτικού» του 1948 κυκλοφορεί το Σάββατο με τα Παραπολιτικά

Το αγαπημένο αναγνωστικό της «Κρινολούλουδα» της Β’ Δημοτικού του 1948 κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου με τα Παραπολιτικά, σε μια υπερπολυτελή, σκληρόδετη έκδοση, που δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη! Το τρυφερό αυτό βιβλίο της ποιήτριας Θεώνης Δρακοπούλου και της Αρσινόης Ταμπακοπούλου είναι ένα ακόμα πολύτιμο απόκτημα στη συλλογή σας με τα αγαπημένα αναγνωστικά του δημοτικού, που μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων. Περιλαμβάνει διηγήματα και ποιήματα που αφηγούνται με αμεσότητα περιστατικά της καθημερινής ζωής στην πόλη και στο χωρίο. Η γνωριμία με τις εποχές, οι θρησκευτικές γιορτές, η επαφή με τη φύση και τα ζώα, τα επαγγέλματα, είναι μερικά μόνο από τα θέματα του μοναδικού αυτού αναγνωστικού. Το βιβλίο ανοίγει με ένα ποίημα, την γνωστή πρωινή προσευχή «Με τη γλυκίαν αυγούλα/χαρούμενο ξυπνώ/και στέλνω προσευχούλα/θερμή στον ουρανό» και κλείνει πάλι με μια ευχαριστήρια προσευχή για όλα τα δώρα της ημέρας. Στο ενδιάμεσο παρακολουθούμε τους ήρωες του βιβλίου, την Κατινίτσα, τον Μίμη, τη Μαρίκα, στην καθημερινότητά τους. Ιδιαίτερα τονίζονται στις αφηγήσεις οι αρετές της γενναιοδωρίας, της φιλανθρωπίας και της ελεημοσύνης. Αλληγορικές ιστορίες με ζώα διδάσκουν ανάλαφρα τη σύνεση και τη κριτική σκέψη. Τα «Κρινολούλουδα» εικονογράφησε ο γελοιογράφος, επιθεωρησιογράφος και στιχουργός Αντώνης Βώττης. Το υπέροχο εξώφυλλο είναι το μοναδικό έγχρωμο σκίτσο ενώ πολλά καταπληκτικά σχέδια, που εκφράζουν απόλυτα την παιδική τρυφερότητα, συνοδεύουν όλα σχεδόν τα κείμενα του βιβλίου.

Τα Παραπολιτικά σάς πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για τη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας, «Shirley Valentine», με την Μπέσυ Μάλφα

Για 3η σεζόν συνεχίζεται η παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ κάθε Δευτέρα βράδυ στις 20:00. Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν». Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή! Ενα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια… αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα… Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ.

Πρωτοσελιδο__3_

 

secret__7_

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου