Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ηχηρές απουσίες από το… επαναστατικό τεύχος

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ, διαβάσαμε στο Secret,  των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, σχετικά   με την εφημερίδα   του Κώστα Βαξεβάνη  «Documento»   και τις επιλεκτικές του σχέσεις με  στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ιδιαίτερης σημασίας, ήταν  η απουσία συγκεκριμένων στελεχών από το επαναστατικό τεύχος του «Documento».

 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

‘Ελαμψαν διά της απουσίας τους από το… επαναστατικό τεύχος του «Documento» του Κώστα Βαξεβάνη, την προηγούμενη Κυριακή, τα κορυφαία στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Με τον τρόπο αυτό κατέδειξαν γι’ ακόμη μια φορά περίτρανα τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι, όπως συνέβη και στο κυβερνητικό της παρελθόν, η ηγεσία της Κουμουνδούρου επέλεξε να τοποθετήσει τη δημοσιογραφική λογική και τις πρακτικές που εκπροσωπεί ο Κώστας Βαξεβάνης στην πρώτη γραμμή της αντιπολιτευτικής της τακτικής.

 

Κι όλα αυτά, την ώρα που στο επικοινωνιακό παιχνίδι, το οποίο παίζει ο εκδότης προκειμένου να ενισχύσει την προβληματική κυκλοφορία της εφημερίδας του, δέχθηκαν με χαρά να συμμετάσχουν στελέχη από τη δεξιά τάση του ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε Παπαχριστόπουλο), μέχρι και κάποια από τα πολιτικά απολιθώματα του ΚΙΝ.ΑΛ., που, γοητευμένα από την πολιτική παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, σπεύδουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα διεύρυνσης του κόμματός του στην Κεντροαριστερά.

 

Πάλι καλά που βρέθηκαν κι αυτοί βέβαια… Ωστόσο, από το σχετικό κάδρο, όπως και από το αντίστοιχο banner του Documento. gr, απουσιάζουν πρόσωπα όπως ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Πάνος Σκουρλέτης, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Φίλης και άλλοι… κορυφαίοι αντιφρονούντες ή έστω προβληματισμένοι για το σφιχταγκάλιασμα Κουμουνδούρου-Βαξεβάνη (περίπτωση Δραγασάκη).

 

Όπως έχει γράψει η στήλη και στο παρελθόν, όλοι τους θεωρούν πως το γεγονός ότι το «Documento» είχε αναδειχθεί σε… Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλοντας μάλιστα ακόμη και δικαστικές εξελίξεις στις οποίες είχε βασίσει τη ρητορική της η τότε κυβέρνηση, με κορυφαίο παράδειγμα φυσικά την υπόθεση Novartis, στοίχισε ακριβά στο κόμμα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και συνεχίζει να έχει αρνητικά αποτελέσματα στην προσπάθειά του να ανατρέψει

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου