Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Με επιτήρηση Κεχαγιά οι υποψήφιοι στο “Κόκκινο”

Μια απίστευτη απόφαση ελήφθη και τέθηκε ήδη σε εφαρµογή στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά µε τις εµφανίσεις των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόµµατος στον ραδιοφωνικό σταθµό «Στο Κόκκινο», που έτσι κι αλλιώς είναι ιδιοκτησία της Κουµουνδούρου. Οι 42 υποψήφιοι, πολλοί από τους οποίους είναι εντελώς άγνωστοι και άπειροι στη δηµόσια παρουσία, ξεκίνησαν να περνάνε από το µικρόφωνο της πρωινής εκποµπής του κοµµατικού ραδιοφώνου στην εκποµπή του δηµοσιογράφου Γιώργου Τραπεζιώτη.

 

Συγκεκριµένα, στη ζώνη από τις 9 έως τις 10 και για περίπου µισή ώρα χωρισµένοι σε… δυάδες έχουν τον λόγο για να απαντάνε για όλα τα θέµατα της επικαιρότητας. Με µια µικρή… λεπτοµέρεια, που δεν έχει προηγούµενο. Σε όλες τις συνεντεύξεις θα είναι παρούσα η εκπρόσωπος Τύπου του κόµµατος, Βούλα Κεχαγιά. Ο λόγος της παρουσίας της είναι προφανής και έχει να κάνει µε την προσπάθεια να αποφευχθεί οποιαδήποτε… γκάφα, ιδιαίτερα από εκείνους τους υποψηφίους οι οποίοι δεν έχουν… προϋπηρεσία στα media. Ηδη η πρεµιέρα έγινε µε το δίδυµο Αντώνη Γουναλάκη και Αναστασίας Σαπουνά.

 

Ο πρώτος είναι συντονιστής της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ και η δεύτερη συντονίστρια της οικονοµικής πολιτικής του κόµµατος. Οµολογώ πως κάτι τέτοιο ειλικρινώς δεν το περιµέναµε και ξεπερνά ακόµα και την περιβόητη συζήτηση που είχε ανοίξει πριν από λίγο καιρό, όταν είχε γίνει λόγος για ενηµέρωση από την πλευρά των βουλευτών και των κοµµατικών στελεχών για τυχόν εµφανίσεις και συνεντεύξεις τους κυρίως στα τηλεοπτικά κανάλια και στους ραδιοφωνικούς σταθµούς.

 

Κι εντάξει, όσο κι αν ξενίζει αυτή η λογική… ελέγχου σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα Μέσα, σίγουρα το πράγµα πάει σε άλλη διάσταση όταν µιλάµε για τις παρουσίες των…. πολυδιαφηµισµένων προσωπικών επιλογών του Στέφανου Κασσελάκη για το ευρωψηφοδέλτιο του κόµµατος, και µάλιστα στο κοµµατικό ραδιόφωνο…

 

Secret εφημερίδα Παραπολιτικά Σάββατο 18/5

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου