Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το παρασκήνιο της συνάντησης Μηταράκη- ΕΔΟΕΑΠ

Για το παρασκήνιο, της συνάντησης του Υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη με το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ, διαβάσαμε στο Secret, των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα , την περασμένη Τρίτη, ο υφυπουργός Εργασίας, Νότης Μηταράκης συναντήθηκε με το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ,  με την αντιπολίτευση να διαμαρτύρεται ότι δεν ενημερώθηκε από τη διοίκηση Καπάκου για τη συνάντηση, αλλά το έμαθε από την πλευρά του υπουργείου.

Συμπληρώνει μάλιστα το δημοσίευμα, πως ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Στ. Καπάκος, ζήτησε, εφόσον δεν κερδίσουν οι εργοδότες την προσφυγή κατά του 2% επί του κύκλου εργασιών, να υπάρχει δυνατότητα αλλαγών και να μην πηγαίνει όλο το έσοδο στην Υγεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ζήτησε να υπάρξει συνεργασία με τον ΕΦΚΑ προκειμένου ο ΕΔΟΕΑΠ να εισπράξει πολλά εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε, ως μη ώφειλε, ο ΕΦΚΑ επί υπουργίας Αχτσιόγλου και Πετρόπουλου.

Από την πλευρά του,ο κ. Μηταράκης, σημειώνει το δημοσίευμα πώς ζήτησε να υποβληθεί υπόμνημα, προκειμένου να υπάρξει αντιμετώπιση του θέματος βάσει των προβλέψεων της νομοθεσίας, ενώ τέλος, παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης για ανταποδοτική επικούρηση και Εφάπαξ από το 2021, επισημαίνοντας ότι θα αντιμετωπιστούν τυχόν επιβαρύνσεις που θα αφορούν στον ΕΔΟΕΑΠ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου