Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ανοικτά τα µέτωπα στο Open του Σαββίδη

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ, για το Open, διαβάσαμε,στο  Secret των Παραπολιτικών, σύμφωνα με το οποίο ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, όλα παραμένουν ορθάνοικτα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

ΣΕ… ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ διακοπές βρίσκεται η ηγετική ομάδα του Open, με τα μέτωπα, ωστόσο, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν να παραμένουν ορθάνοικτα.

Βλέπετε, από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης δεν εγκρίνει το μπάτζετ, παραμένει στον αέρα το σύνολο του σχεδιασμού του προγράμματος, στο οποίο, ως γνωστόν, υπάρχουν ουκ ολίγα κενά. Ωστόσο, σε αυτήν τη φάση, το μόνο που φαίνεται να ενδιαφέρει την ιδιοκτησία του καναλιού της Παιανίας είναι η αποφυγή εξόδων αντίστοιχων με εκείνα της προηγούμενης σεζόν, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν ανάλογα αποτελέσματα στο πεδίο της τηλεθέασης.

Το μήνυμα αυτό δόθηκε, μάλιστα, εκ νέου από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, τόσο για τον τηλεοπτικό σταθ- μό όσο και για την εφημερίδα «Εθνος» (που πλέον κυκλοφορεί μόνο κάθε Κυριακή) κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον ίδιο πριν από μερικές ημέρες, με τη συμμετοχή της γενικής διευθύντριας του Open, Κικής Συλβεστριάδου, του διευθυντή προγράμματος, Νίκου Κάλη, και του οικονο- μικού επιτελείου της Dimera. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φέρεται να διεμήνυσε πως το πρόγραμμα του καναλιού αλλά και το μπάτζετ θα διαφοροποιηθούν με βάση τις επιδόσεις που θα καταγράφουν οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές έναν ή δύο μήνες (το πολύ) μετά την έναρξη της μετάδοσής τους.

Εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα θα αποτελέσουν, μέχρι νεωτέρας, πρόσωπα όπως η Νίκη Λυμπεράκη και η Στέλλα Γκαντώνα στις ειδήσεις ή η Φαίη Μαυραγάνη, η εκπομπή της οποίας στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου σημείωνε σταθερά ιδιαιτέρως ικανοποιητικά ποσοστά. Βάσει των μετρήσεων τηλεθέασης, θα κρίνονται συνεχώς και τα στελέχη του καναλιού, αλλά και η διεύθυνση ενημέρωσης, γεγονός που αυτόματα ισοδυναμεί με πιθανές ανακατατάξεις ακόμα και μεσούσης της σεζόν, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον Ιβάν Σαββίδη και τον στενό του συνεργάτη, Αρτούρ Νταβιντιάν.

Την ίδια ώρα, θα δοθεί έμφαση στην επικοινωνία του καναλιού, με την αντίστοιχη ομάδα να ενισχύεται σημαντικά σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου