Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Επικοινωνία στον ΣΥΡΙΖΑ – Κέρδισε πόντους ο Μπάμπης Παπαδάκης

Δείτε το ρεπορτάζ

Την εµπιστοσύνη του Στέφανου Κασσελάκη φαίνεται πως έχει κερδίσει, παρά την αρχική δυσπιστία που είχε για το πρόσωπό του, ο δηµοσιογράφος Μπάµπης Παπαδάκης, που πλέον έχει την ευθύνη της ενηµέρωσης των δηµοσιογράφων αποκλειστικά για τις δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για µια άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη, αφού, όπως είναι σε θέση να ξέρουν από πρώτο χέρι οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στην Κουµουνδούρου, ο έµπειρος δηµοσιογράφος αφενός είχε να ξεπεράσει τη δυσπιστία µε την οποία βλέπει πλέον το νέο προεδρικό σύστηµα κάθε πρόσωπο που είχε συνδεθεί άρρηκτα µε την εποχή του Αλέξη Τσίπρα και αφετέρου να προσαρµοστεί στο νέο µοντέλο επικοινωνίας που έχει υιοθετήσει ο αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης και το οποίο βασίζεται στα social media και σε µια πιο lifestyle προσέγγιση της πολιτικής.

Κατά τα άλλα, φαίνεται πως η επιλογή της Κουµουνδούρου είναι να σηκώσει τους τόνους µέχρι την 9η Ιουνίου, ακόµα και µε προσωπικού χαρακτήρα επικοινωνιακές επιθέσεις.

Ενδεικτικό παράδειγµα η ανακοίνωση για την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς και η σύσταση µιας µυστικής «οµάδας κρούσης», που θα επιχειρεί να ανασύρει δηλώσεις και ενέργειες υποψήφιων ευρωβουλευτών της Ν.Δ. που θα µπορούσαν να πλήξουν το κυβερνών κόµµα στον δρόµο προς τις κάλπες.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 27/4/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου