Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τρεις σειρές του ALPHA ρίχνουν φέτος αυλαία – Την θέση τους παίρνουν 2 δράματα και μία κωμωδία

Δείτε το ρεπορτάζ

Αλλάζει ριζικά το πρόγραμμα του Alpha από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς οι περισσότερες σειρές του φετινού προγράμματος ρίχνουν αυλαία το καλοκαίρι.

Ο «Σασμός» γράφει οριστικά τον επίλογό του, το «Προξενιό της Ιουλίας» ρίχνει τίτλους τέλους, όπως και ο «Παράδεισος των κυριών».

Αντίθετα, συνεχίζεται για 12η σεζόν το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με μεγάλες, όμως, αλλαγές στο πρωταγωνιστικό καστ της κωμωδίας.

 

Οι νέες παραγωγές

Δύο δραματικές σειρές και μία κωμωδία εντάσσονται στο πρόγραμμα του καναλιού από το φθινόπωρο. Η πρώτη σειρά θα είναι και πάλι βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Ο Alpha, σε παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη, θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημα «Η εξομολόγηση». Πρόκειται για σειρά εποχής κι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσει η Μαρία Τζομπανάκη.

Η δεύτερη σειρά θα είναι η ελληνική εκδοχή της επιτυχίας της Marvel «Punisher», που στην ελληνική μυθοπλασία θα έρθει ως «Τιμωρός». Κοντά στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο «Μαθιός» του «Σασμού», ο Δημήτρης Λάλος, ενώ πρόταση για τη συμμετοχή του στη σειρά έχει δεχτεί και ο Νίκος Ψαρράς.

 

Δείτε επίσης: Έρχεται νέα σειρά υπερπαραγωγή στον ALPHA με τον Δημήτρη Λάλο

 

H ελληνική εκδοχή του νοτιοκορεάτικου «Mother» έρχεται με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου. Το είχαμε δει παλαιότερα στην ελληνική τηλεόραση στην τουρκική εκδοχή του με τον τίτλο «Anne». Η μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, βασίζεται στην ιστορία μιας δασκάλας δημοτικού, η οποία, όταν αντιλαμβάνεται πως μια μαθήτριά της είναι θύμα κακοποίησης στην οικογένειά της, αποφασίζει να την απαγάγει και να ζήσουν μαζί.

Η ελληνική εκδοχή της σειράς θα έχει τίτλο «Να με λες μαμά», ενώ για τη συμμετοχή τους στο πρωταγωνιστικό καστ συμφώνησαν η Ελένη Κοκκίδου και η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Στον Alpha θα προβληθεί και η νέα κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου «Το μυστικό της Τζέλας Δελαφράγκα», που θα είναι μια παρωδία των ελληνικών δραματικών σειρών.

Πολλά δημοφιλή ονόματα θα πάρουν μέρος στη σειρά, μεταξύ των οποίων η Καίτη Κωνσταντίνου, η Μαρία Λεκάκη, η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Μάνος Ιωάννου, η Χρύσα Ρώπα και ο Τάσος Χαλκιάς.

Όσον αφορά στο 2ο κύκλο του «Γιατρού», με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, υπάρχει πρόθεση υλοποίησής του, αλλά ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών σε επίπεδο παραγωγής.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 19/3/2024

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου