Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η κρούση του ΣΚΑΪ στην Φαίη Μαυραγάνη

Επίσημες ανακοινώσεις για το πολύ πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα γίνουν από τον Γιώργο Αυτιά

Την ώρα που τα συμβόλαια της ψυχαγωγίας, τα οποία λήγουν, βρίσκονται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, κινητικότητα -και μάλιστα έντονη- υπάρχει και στον τομέα της ενημέρωσης.

Ένα από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται φέτος το καλοκαίρι στον ΑΝΤ1 είναι και αυτό της Φαίης Μαυραγάνη, που εντάχθηκε στο κανάλι το καλοκαίρι του 2022, μετακινούμενη από το Open, προκειμένου να παρουσιάσει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού «Στούντιο με θέα».

Η συνεργασία αυτή ήρθε έντεκα χρόνια μετά το τέλος της πρώτης της Φαίης Μαυραγάνη με τον ΑΝΤ1, όπου επί χρόνια παρουσίαζε δελτία ειδήσεων.

 

Δείτε επίσης: Φαίη Μαυραγάνη: Αποκαλύπτει την άγνωστη πρόταση για επανένωση με τον Νίκο Μάνεση

 

Τι λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες 

Πηγές του καναλιού αναφέρουν μέχρι στιγμής πως δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τη δημοσιογράφο για την ανανέωση του συμβολαίου της.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για προβληματισμό στον ΑΝΤ1 όσον αφορά στη συνέχεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, καθώς τα δύο αυτά χρόνια η εκπομπή δεν πήγε όπως θα περίμενε ο σταθμός.

Οριστική απόφαση, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν έχει παρθεί. Την ίδια στιγμή, κρούση φαίνεται να έχει γίνει στη Φαίη Μαυραγάνη από τον ΣΚΑΪ, καθώς ανοίγουν και άλλες θέσεις στην ενημέρωση του καναλιού, την οποία σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω από τη νέα σεζόν.

Για το πολύ πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Γιώργο Αυτιά για την κάθοδό του στην πολιτική μέσω της Ευρωβουλής, ενώ την ίδια στιγμή θα υπάρχει νέα καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, στο δίωρο 12.00-14.00.

Κάτι που, επίσης, ενδέχεται να συμβεί και στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Απομένει να δούμε αν αυτή η πρώτη κρούση του ΣΚΑΪ στη Φαίη Μαυραγάνη θα πάρει και τη μορφή επίσημης πρότασης.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 15/3/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου