Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Phaistos Networks: Ο ΣΚΑΪ στην glomex

Την έναρξη της επίσημης συνεργασίας της glomex (The Global Media Exchange) με τον ΣΚΑΪανακοίνωσε η Phaistos Networks, επίσημη συνεργάτης και αποκλειστική εκπρόσωπος της glomex στην Ελλάδα.

Ο ΣΚΑΪ είναι το έκτο τηλεοπτικό δίκτυο που συμμετέχει ως content provider στην glomex, μετά την ΕΡΤ, τον ΑΝΤ1, το OPEN, το STAR, καθώς και την COSMOTE TV, ενδυναμώνοντας περαιτέρω το premium Β2Β Video Οικοσύστημα, που προσφέρει -μεταξύ άλλων- δυνατότητες για μεγιστοποιημένη κάλυψη κοινού και ενίσχυση της αξίας του περιεχομένου.

Μέσω της πλατφόρμας της glomex, ο ΣΚΑΪ διαθέτει ήδη σε καθημερινή βάση βίντεο αποσπάσματα από ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, ενώ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα διαθέτει επιπροσθέτως σημαντικό βίντεο περιεχόμενο από τον τομέα της ψυχαγωγίας.

Αυξάνεται έτσι περαιτέρω ο όγκος και το εύρος του βίντεο περιεχομένου που οι συνεργαζόμενοι με την glomex Publishers έχουν στη διάθεσή τους για να εμπλουτίζουν την αρθρογραφία τους, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους επισκέπτες τους.

Ταυτόχρονα, η ενίσχυση του δικτύου της glomex με επιλεγμένους premium συνεργάτες και οι συνθήκες που χαρακτηρίζουν το Οικοσύστημα -native περιβάλλον, ασφάλεια, ευρεία κάλυψη- προσφέρουν στα Brands νέες δυνατότητες για Video διαφήμιση, που διασφαλίζουν υψηλή απόδοση και απόλυτα εγγυημένο brand safety.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου