Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στο Netflix κι επίσημα οι “Σέρρες” και το “Σώσε με”

Οι δύο ελληνικές σειρές θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα

Στην διεθνή πλατφόρμα Netflix ανήκουν στον ΑΝΤ1+ οι δύο ελληνικές σειρές “Σέρρες” και “Σώσε με“.

Μάλιστα, όπως μπορούμε πια να δούμε στην γνωστή πλατφόρμα, αμφότερες θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

 

Οι “Σέρρες” αποτελούν μια μικρή κατάθεση ψυχής του δημιουργού

Το νέο εγχείρημα μυθοπλασίας του Γιώργου Καπουτζίδη, που φέρει τον τίτλο “Σέρρες”, αποτελεί μια βαθιά επιδραστική σειρά και μία από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε ο γνωστός καλλιτέχνης. Ένα αφήγημα που δίνει βήμα σε όλα όσα αξίζει να ειπωθούν, και μοιράζει απλόχερα ελπίδα.

Με ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης, οι “Σέρρες” αποτελούν μια μικρή κατάθεση ψυχής του δημιουργού, που μας οδηγεί να δούμε τη ζωή με άλλα μάτια και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.

 

Η σειρά “Σώσε με” αποτελεί μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης

Το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου θα ενώσει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών. Το κρυμμένο παρελθόν μιας οικογένειας θα συναντήσει το παρόν και η σύγκρουση θα ξορκίσει κάθε μυστικό.

Με φόντο την ελληνική επαρχία, με δυνατή πλοκή, συνταρακτικές ερμηνείες, γρήγορη σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική, το ψυχολογικό θρίλερ του Πιέρρου Ανδρακάκου κόβει την ανάσα και παρασύρει τους πρωταγωνιστές του σε έναν συναισθηματικό ανεμοστρόβιλο πάθους και κάθαρσης.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Πρωταγωνιστούν οι: Δανάη Σκιάδη, Έλενα Μαυρίδου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου