Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στην τελική ευθεία το νέο “Survivor”

O Γιώργος Λιανός, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» και απο- κάλυψε ότι αλλάζουν πολλά στο φετι- νό «Survivor»

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ απέμειναν πριν από την έναρξη του νέου κύκλου του «Survivor» και πολλά έχουν ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα για το ποιοι διάσημοι παίκτες θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

Τα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση είναι πολλά: Κατερίνα Δαλάκα, Σάββας Γκέντσογλου, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος, Αλέξης Παππάς, Ειρήνη Παπαδόπου- λου, Βασίλης Πορφυράκης, Τζέιμς Καφετζής, Μαρία Αντωνά. Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα τα πρόσωπα που είχαν υποβληθεί και σε ιατρικές εξετάσεις είναι οι Δημήτρης Βλάχος, Σάββας Πούμπουρας, Κατερίνα Δα- λάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι ομάδες θα είναι δύο: Διάσημοι και Μαχητές. Αρχικά, σε κάθε ομάδα θα είναι δώδεκα άτομα και θα υπάρχουν αργότερα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσθήκες. Το φετινό «Survivor» φέτος θα έχει καθαρά αθλητικό χαρακτήρα και θα είναι πιο ανταγωνιστικό.

O Γιώργος Λιανός, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» και απο- κάλυψε ότι αλλάζουν πολλά στο φετινό «Survivor». Σε σχέση με τους κανόνες, τόνισε ότι υπάρχει μια συμφωνία παραβάσεων με χρηματική ποινή. Στις αποχωρήσεις των παικτών αλλάζουν πολλά επίσης. «Οι παίκτες θα πρέπει να καταλήγουν σε μια αγωνιστική δοκιμασία, για να δούμε ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει. Αλλά θα υπάρχουν ανατροπές μέχρι να φτάσουμε εκεί. Θα υπάρχουν αγώνες ασυλίας κανονικά. Ενδέχεται με κάποιο τρόπο να συμμετέχει και το κοινό».

Τέλος, δήλωσε ότι φέτος το «Survivor» θα έχει πολλή στρατηγική.

Και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο Τούρκος παραγωγή του «Survivor», είχε αποκαλύψει στην κάμερα του «Fay’s Time» ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος στο φετινό «Survivor».

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν θα υπάρξουν SMS και καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μια αγωνιστική χρονιά με μεγάλο ανταγωνισμό, καθώς κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του, αφού όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά, θα υπάρχουν τα συμβόλαια του Νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime την Τετάρτη 27/12

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου