Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τριλογία της “Μάγισσας” εξετάζουν στον ΑΝΤ1

Ο τρέχων κύκλος της σειράς θα ολοκληρωθεί στα 72 επεισόδια

ΜΑΓΙΣΣΑ

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για τον επόμενο, ή -για την ακρίβεια- τους επόμενους κύκλους της «Μάγισσας».

Ο τρέχων κύκλος της σειράς θα ολοκληρωθεί στα 72 επεισόδια και τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιανουάριο.

Η σειρά κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, κι έτσι είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει και συνέχεια, αλλά με μείωση του κόστους. Αυτό είναι εφικτό από τη στιγμή που τα βασικά σκηνικά της σειράς, όπως ο Πύργος, έχουν κατασκευαστεί και θα παραμείνουν τα ίδια.

 

Δείτε επίσης: “H Μάγισσα”: Αποκάλυψη – Η Κυπριανή έκαψε τη μάνα της Θεοφανώς

 

Οι συζητήσεις για το δεύτερο κύκλο αφορούν ένα προοίμιο (πρίκουελ), με το οποίο η σειρά θα εκτυλίσσεται έναν αιώνα πριν από την τρέχουσα πλοκή, το 1700.

Το καστ των ηθοποιών, όπως είναι αυτονόητο φυσικά, θα είναι τελείως διαφορετικό. Θα ακολουθήσει και ένας τρίτος και τελευταίος κύκλος, ο οποίος θα διαδραματίζεται χρονικά στην έναρξη του 1910, στην ελεύθερη πλέον Ελλάδα και λίγα χρόνια πριν από την τραγωδία της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Πάλι με τελείως διαφορετικό καστ ηθοποιών.

 

Δείτε επίσης: “Βόμβα” στην “Μάγισσα”: Ο Αντρέι και η Θεοφανώ γίνονται ζευγάρι

 

Πριν από λίγες μέρες, σε συνέντευξή τους στο περιοδικό «Τηλεθεατής», οι σεναριογράφοι της «Μάγισσας» Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης ανέφεραν για το θέμα:

«Από την πρώτη στιγμή η “Μάγισσα” σχεδιάστηκε ως τριλογία, με την ιστορία να εξελίσσεται σε τρεις διαφορετικές περιόδους, ταξιδεύοντας μπρος-πίσω στο χρόνο. Αυτό θα φανεί σε κάποια σημεία και από την πρώτη σεζόν. Υπάρχουν αναφορές στη γέννηση του χαρίσματος της Θεοφανώς, ενώ στα τελευταία επεισόδια θα δούμε κάποιες σκηνές που υπονοούν τη συνέχεια. Αλλά είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πρέπει πρώτα να αποφασιστεί από το κανάλι και τότε θα έχουμε πολλά να πούμε».

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα” – Spoiler: Ξεσπάει πόλεμος στους Λασκαραίους μετά την αποκάλυψη του Μάρκου

 

Προφανώς, τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει το κανάλι, ωστόσο οι συζητήσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών (κανάλι, εταιρεία παραγωγής, δημιουργοί) είναι σε πολύ καλό δρόμο.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 18/12/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου