Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τα πάνω κάτω φέρνει στο OPEN η Σοφία Αλιμπέρτη

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος του Σαββατοκύριακου

ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Ανατροπές στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και «σπάσιμο» της πρωινής ζώνης φέρνει η τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη που, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί με τη νέα χρονιά.

Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό δεν θα πάρει θέση στην απογευματινή αλλά στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού της Παιανίας, δηλαδή περίπου στις 14.00, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και απέναντι από το «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό στο Mega.

Η είσοδος της Αλιμπέρτη στη μεσημεριανή ζώνη, όπου τώρα μεταδίδεται η εκπομπή «Επί τόπου» με τον Νάσο Γουμενίδη, θα φέρει ντόμινο αλλαγών και το πρωί.

Εξετάζεται σοβαρά το σενάριο να «σπάσει» η πρωινή ζώνη στα δύο ως εξής:

το «Επί τόπου» να μετακινηθεί από τις 10.00 έως τις 11.30 και στη συνέχεια, από τις 11.30 έως τις 13.00, να προβάλλεται το νέο γυναικείο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου με παρουσιάστριες τις Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Ναταλί Κάκκαβα, ίσως και ακόμη μία γυναίκα.

Ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος του Σαββατοκύριακου βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται και η είσοδος μίας ακόμα εκπομπής στην απογευματινή ζώνη, που θα δίνει πάσα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Νίκο Στραβελάκη.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ON TIME” στις 4/12/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου