Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ανατροπή στον Alpha: Προτεραιότητα το “Secret Song” και μετάθεση του “J2US”

Το στοίχημα είναι να στηθεί εκ νέου ολόκληρη η παραγωγή

Σε αναδιαμόρφωση του προγράμματος για το β’ μισό της σεζόν προχωρά ο Alpha, με στόχο να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά του, αλλά και να κάνει οικονομία δυνάμεων.

Η επιστροφή του «Just the 2 of us», που, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδίασμά, προοριζόταν για τον Φεβρουάριο, επανεξετάζεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του Alpha εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην επαναφέρουν το λαμπερό σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη την τρέχουσα σεζόν, αλλά να το μεταθέσουν για τις αρχές της επόμενης.

Ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση, ωστόσο πηγές από τον Alpha αναφέρουν πως το «Just the 2 of us» περιλαμβάνεται μεν στο μπάτζετ της νέας χρονιάς χωρίς όμως να υπάρχει δέσμευση αν το σόου θα υλοποιηθεί στις αρχές ή τον Οκτώβριο του 2024, που πλέον είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Την ίδια στιγμή, ο Alpha θέτει ως προτεραιότητα την επέκταση του «Secret song» ενώ το στοίχημα τώρα είναι να στηθεί εκ νέου ολόκληρη η παραγωγή για να γυριστούν και τα υπόλοιπα 6 επεισόδια.

Τα γυρίσματα σταμάτησαν τον περασμένο Ιούλιο, η ομάδα που έστησε το «Secret song» αποδεσμεύθηκε, ενώ δεν υπάρχει πλέον ούτε το πλατό.

Στόχος του Alpha είναι να πατήσει το restart και να δώσει συνέχεια στο σόου με τη Ναταλία Γερμανού εντός της σεζόν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου