Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τέλος από το “My Style Rocks” η Σοφία Χατζηπαντελή

Δείτε το ρεπορτάζ

ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ

Η Σοφία Χατζηπαντελή, το εκκεντρικό μοντέλο που τη φετινή χρονιά έχει ρόλο κριτή στο «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ, δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο ριάλιτι μόδας.

Στόχος του καναλιού είναι να μην υπάρξει καθόλου παύση στην προβολή του συγκεκριμένου πρότζεκτ, ωστόσο έχει ήδη αποφασιστεί να δοθεί τελείως διαφορετική εικόνα στον τηλεθεατή με το νέο κύκλο, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024.

Το κανάλι, που έχει αγοράσει τα δικαιώματα από την Acun Medya -το πρότζεκτ είναι εσωτερική παραγωγή πλέον-, αποφάσισε να συνεχίσει back to back το ριάλιτι, αλλά χωρίς τις υπηρεσίες της εκκεντρικής Αγγλοκύπριας.

Η ίδια έχει ενημερωθεί και επίσημα από την παραγωγή, κάτι που σημαίνει εν ολίγοις ότι θα λάβουν τέλος οι εντάσεις και οι κόντρες με τις παίκτριες και άλλους κριτές.

 

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για τη Σοφία Χατζηπαντελή: “Ακόμα κι αν δεν υπήρχε κάποιο θέμα, έβρισκε”

 

Ποιο πρόσωπο θα την αντικαταστήσει;

Υπάρχουν συζητήσεις και διεργασίες, ακόμα όμως δεν έχει ακουστεί κάποιο όνομα.

Ωστόσο, το κανάλι προτιμά να είναι γυναίκα η αντικαταστάτριά της.

Από τον ΣΚΑΪ αποφεύγουν τις διαρροές για να μην «καούν» τα πρόσωπα, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός συνεχίζουν ως κριτές, όπως και η Κατερίνα Καραβάτου στη θέση της παρουσιάστριας.

Μερικές μέρες πριν, είχε ακουστεί ότι το κανάλι βολιδοσκοπεί τρεις άντρες για τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Λάκη Γαβαλά, Γιώργο Καράβα και Περικλή Κονδυλάτο.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 23/11/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου