Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

“Secret Song”: Ναυάγησε το project με τη Ναταλία Γερμανού

Θα ολοκληρωθεί μόλις σε δύο επεισόδια το “Secret Song”

ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Το πολυδιαφημισμένο «Secret Song» που προγραμμάτιζε ο Alpha με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα προβληθεί με τη διάρκεια που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το σόου με αφιερώματα σε αγαπημένα πρόσωπα της καλλιτεχνικής ζωής -και όχι μόνο-, με οικοδέσποινα τη Ναταλία Γερμανού, θα ολοκληρωθεί μόλις σε δύο επεισόδια.

Αυτά έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί, μονταριστεί, παραδοθεί στον Alpha από τα τέλη του προηγούμενου Ιουλίου και το πιθανότερο είναι να προβληθούν κατά την εορταστική περίοδο, μέσα στον Δεκέμβριο.

 

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού: “Με βρίζουν με τόσο τέλεια ελληνικά που το κοιτάς και λες είναι κομψοτέχνημα”

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν προβλήματα στην παραγωγή, αλλά και αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίηση αυτού του πρότζεκτ.

Αρχικά, γυριζόταν στο πλατό του «Just the Two of Us», το οποίο έχει ξεστηθεί. Επίσης, χρειάζονταν πάρα πολλά πρόσωπα και καλλιτέχνες για να προχωρήσουν οκτώ εκπομπές, όπως αρχικά είχε ζητήσει ο Alpha.

Εδώ και καιρό έχουν αποδεσμευτεί πολλοί από τους συντελεστές από την Barking Well Media, την εταιρεία παραγωγής του σόου, ένα ακόμη «σημάδι» πως δεν πρόκειται να συνεχιστούν τα γυρίσματα της εκπομπής.

Πάντως, στη Ναταλία Γερμανού ενδέχεται μελλοντικά να προταθεί ένας ακόμη ρόλος στο πρόγραμμα του Alpha, εκτός από το «Καλύτερα δε γίνεται», που συνεχίζει να πηγαίνει εξαιρετικά καλά στον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου στη μικρή οθόνη.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ON time” στις 23/10/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου